Jag är Pilgrimen

Jag är Pilgrimen-boken skrevs 2020-04-03 av författaren Hayes Terry. Du kan läsa Jag är Pilgrimen-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Hayes Terry.

Rsfoodservice.se Jag är Pilgrimen Image

En ung kvinna mördas på ett sunkigt hotell i New York, alla identifierande kännetecken upplösta av syra. En far blir offentligt halshuggen i den pulserande hettan på ett saudiarabiskt torg. Liket av en expert på bioteknologi hittas utan ögon på en soptipp i Damaskus. Mänskliga lämningar upptäcks i ett avsides bergsområde i Afghanistan. Pilgrimen har dragit sig tillbaka. Underbarnet på den hemligaste organisationen inom amerikanska underrättelsetjänsten lever numera sitt liv som en vanlig man på Paris gator. Men han är den enda som ser sambanden mellan de bestialiska morden på olika platser i världen, när en perfekt plan rullas ut för att begå ett fruktansvärt brott mot mänskligheten. Vad som börjar som en ovanligt komplicerad brottsundersökning utvecklas till en gastkramande kapplöpning mot tiden. Pilgrimen dras oundvikligt in i en livsfarlig jakt på en man lika anonym som han själv, en man utan ansikte, full av hat, som planerar sin hämnd i Guds namn.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,64 MB

FILNAMN: Jag är Pilgrimen.pdf

ISBN: 9789170284786

FÖRFATTARE: Hayes Terry

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Jag är Pilgrimen av Terry Hayes - LitteraturMagazinet

1. Jag är främling, jag är en pilgrim, blott en afton, blott en afton bor jag här. Försök ej hindra mej, jag vill följa Guds folk på väg genom sand och bölja! Jag är främling, jag är en pilgrim, blott en afton, blott en afton bor jag här. 2. Resemåltid i hast jag äter, som ett ilbud, som ett ilbud stannar ej.

Jag är pilgrimen (Pilgrim, #1) by Terry Hayes

Jag är Pilgrimen. av Terry Hayes. Skickas inom: 2-4 vardagar . Vårt normalpris 55,00 kr. Spara 14,00 kr Medlemspris . 41,00 kr Frakt per order 59,90 kr . Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande ...

RELATERADE BÖCKER