Du är värdefull : inspirationsbok för dig som arbetar inom omsorgen

Du är värdefull : inspirationsbok för dig som arbetar inom omsorgen är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Jeanette Byström Grein. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Du är värdefull : inspirationsbok för dig som arbetar inom omsorgen online.

Rsfoodservice.se Du är värdefull : inspirationsbok för dig som arbetar inom omsorgen Image

Boken är ägnad till dem som arbetar i vården. Med boken så ger författaren inspiration, råd och verklighetsbaserade exempel från omsorgen och då speciellt från den personliga assistansen. Författaren tar även upp att man bör tänka på hur man själv arbetar och även vad man tillför gruppen som man arbetar med. De som arbetar i vården möter många gånger svåra och tuffa dagar där man aldrig vet från den ena dagen till den andra hur brukaren mår. De insatser, som de som arbetar i vården gör, uppmärksammas sällan. Det finns chefer som uppmuntrar och stöttar sin personal, vilket leder till att det fungerar bra på arbetsplatsen och personalen mår bra.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,40 MB

FILNAMN: Du är värdefull : inspirationsbok för dig som arbetar inom omsorgen.pdf

ISBN: 9789163953927

FÖRFATTARE: Jeanette Byström Grein

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Trädgården inom dig : bearbeta dina blockeringar ...

Äldreomsorgen är ofta en värdefull väg in på arbetsmarknaden för människor som kommit till Sverige i vuxen ålder, framförallt kvinnor. Exempelvis är 28 procent av dem som arbetar på särskilda boenden födda i andra länder. I Stockholms län är det hela 55 procent. Men de ofta otillräckliga kunskaperna i svenska språket skapar ...

Så arbetar Eksjö kommun - Eksjö kommun

- Många tror att det inte går att göra karriär eller vidareutvecklas inom omsorgen. Det tycker jag inte stämmer. Min och Backis resa är ett exempel på det. Under våren 2018 rekryterar vi dessutom ett till vårdhundsteam, säger Anna. För att arbeta som vårdhundsförare krävs en utbildning från exempelvis Vårdhundskolan.

RELATERADE BÖCKER