Vintage

Vintage är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Emma Nin. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Vintage online.

Rsfoodservice.se Vintage Image

Sofia sätter ihop en burlesk-trio med namnet Vintage Vamp med målet att vinna i någon av debutklasserna i Burlesque Hall of Fame Weekender i Los Angeles. Men trots en tight koreografi, perfekta kläder och grym musik är det något som glappar. Plötsligt känner hon att de nog inte har samma engagemang i gruppen, och Sofia börjar tvivla på att de ens ska åka tillsammans till Los Angeles. Kanske är det ändå bäst att hon tävlar ensam, som Sassy Fay.Emma Nin är pseudonymen för en etablerad författare som har skrivit böcker inom flera genres men som under åren har fått mest uppmärksamhet för sina spänningsromaner.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,30 MB

FILNAMN: Vintage.pdf

ISBN: 9789175571140

FÖRFATTARE: Emma Nin

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Vintage kläder till kvinnor | Secondhand.se - Secondhand.se

Vintage Har man väl börjat älska vintage är man fast. Unika samlarobjekt, vackra vintagekläder, inredning som smeker ögat. Det är något visst med dessa själfulla, välbevarade ting. Må de små historier som dessa saker bär aldrig glömmas bort!

EOF

Discover vintage fashion clothing for men and women at Beyond Retro. From vintage style dresses to coats for sale, free delivery over £75 with easy returns.

RELATERADE BÖCKER