RA VVS & Kyla 19

RA VVS & Kyla 19 är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren none. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken RA VVS & Kyla 19 online.

Rsfoodservice.se RA VVS & Kyla 19 Image

RA VVS & Kyla 19 riktar sig framför allt till projektörer som upprättar tekniska beskrivningar i anslutning till AMA VVS & Kyla 19. Verket innehåller en omfattande erfarenhetsbaserad checklista över de uppgifter som är relevanta att föra in under koder och rubriker i en teknisk beskrivning.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,45 MB

FILNAMN: RA VVS & Kyla 19.pdf

ISBN: 9789173339551

FÖRFATTARE: none

LADDA NER
LÄSA ONLINE

AMA VVS och Kyla 19 - SBR

Arbetet med den nya AMA VVS & Kyla 19 har startat. Nu ska den bli mer branschförankrad än tidigare med hjälp av ett nytt arbetssätt, berättar Martin Brunnkvist, en av huvudutredarna på Svensk Byggtjänst. I början av 2019 ska AMA VVS & Kyla 19 med tillhörande RA vara färdig. Det innebär att arbetet ...

YHB.5 - Kontroll av vvs-, kyl- och ...

Texterna om kyla har också fått en större översyn. Nya koder har tillkommit och många texter i RA har flyttats för att det ska bli mer lättläst. Tabell om rörisolering tas bort. En annan nyhet i AMA VVS & Kyla 19 är att man har tagit bort tabellen i RA som innehåller vägledning för olika isoleringsnivåer för rörisolering.

RELATERADE BÖCKER