Uppgörelsen med det förflutna

Vill du läsa Uppgörelsen med det förflutna pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Else Christensen,Niels Hansen,Torben R Simonsen,Berif Viuf,Ulla Edelbo Raaschou. Att läsa Uppgörelsen med det förflutna online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Uppgörelsen med det förflutna Image

Kriget är slut. Segrarna diskuterar freden, och jakten på krigets största förbrytare tar sin början. 1945 står 22 av nazismens toppar inför domstolen i Nürnberg. En av dem är Hitlers högra hand, Hermann Göring, den fåfänge toppnazisten som är rädd för åskväder och som har miljontals liv på sitt samvete. I Nürnberg får han världen att häpna en sista gång.Läs bl.a. om: - Bitterljuv hemkomst för krigsfångar. - Toppnazister på de åtalades bänk. - Världen möts igen utan vapen.Boken ingår som en fristående del i bokserien En Värld I Krig, som är framtagen och utvecklad av tidningen Världens Historia. Varje titel i denna serie bjuder på nytänkande historieförmedling, där den dramatiska och fängslande skildringen står i centrum. Krigets skurkar och hjältar berättar själva om sina upplevelser, slagfältets dramatik återuppstår på detaljerade kartor och krigets många nya vapen förklaras med hjälp av stora, genomarbetade illustrationer.Följande gäller alla titlar i nämnda bokserie: Bokserien skaffar dig en fullständig översikt över andra världskrigets mest dramatiska händelser, allt från den tidiga tyska upprustningen och Hitlers segermarsch genom Europa, till de utarmande striderna i öst i slutet av kriget.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 6,75 MB

FILNAMN: Uppgörelsen med det förflutna.pdf

ISBN: 9788253534374

FÖRFATTARE: Else Christensen,Niels Hansen,Torben R Simonsen,Berif Viuf,Ulla Edelbo Raaschou

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Den politiska fegheten. Uppgörelsen med det nazistiska ...

Uppgörelsen med det nazistiska förflutna uteblev - vilket bidrog till den tystnadskultur som tidigare hjälpt nynazisterna och idag hjälper svenska islamister. Av Jan Hägglund, 11 november 2018 kl 14:56, Bli först att kommentera 82. Först ett stort TACK.

SCA:s köp en uppgörelse med det förflutna | Per Lindvall | SvD

Uppgörelsen med det förflutna 1945-49. av Else Christensen (Bok) 2016, Svenska, För vuxna Ämne: 1900-talet, 1945-, Historia, ... Reservation är inte möjlig på grund av den rådande situationen med coronaviruset. Mer information hittar du här. Kontakt och hjälp; Bibliotek och öppettider; Lånevillkor och avgifter; Lokaler och utrustning;

RELATERADE BÖCKER