Vad varje pedagog bör veta - om hjärnan, inlärning och motivation

Vad varje pedagog bör veta - om hjärnan, inlärning och motivation är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Anna Tebelius Bodin. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Vad varje pedagog bör veta - om hjärnan, inlärning och motivation online.

Rsfoodservice.se Vad varje pedagog bör veta - om hjärnan, inlärning och motivation Image

Vad varje pedagog bör veta om hjärnan, inlärning och motivation är den nedskrivna versionen av Anna Tebelius Bodins mest efterfrågade fortbildning. Det handlar om vår fyrtiotusenåriga hjärna och kommunikationen mellan den som leder lärande och den som lär. Idéerna sträcker sig från minne, hormoner och stresshantering till bemötande, motivationsfaktorer och detaljerna som gör skillnad. Det är vetenskaplig teori kopplad till konkreta råd som går att använda i arbetet och vardagen. Mycket av innehållet är tidlöst med utgångspunkt i våra biologiska förutsättningar. Tillämpningen av kunskapen är det som förändras med möjligheterna och utmaningarna i vår digitala samtid.Anna Tebelius Bodin har en Master of Education från Harvard University i USA. Hon har varit verksam som pedagog i flera år. Nu föreläser hon i Sverige och utomlands om psykologin bakom hur vi lär.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,12 MB

FILNAMN: Vad varje pedagog bör veta - om hjärnan, inlärning och motivation.pdf

ISBN: 9789163937149

FÖRFATTARE: Anna Tebelius Bodin

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Beredskap för en värld i förändring | Motivation.se ...

Vad varje pedagog bör veta om hjärnan, inlärning och motivation är den nedskrivna versionen av Anna Tebelius Bodins mest efterfrågade fortbildning. Det handlar om vår fyrtiotusenåriga hjärna och kommunikationen mellan den som leder lärande och den som lär. Idéerna sträcker sig från minne, hormoner och stresshantering till bemötande, motivationsfaktorer och detaljerna som gör ...

Vad varje pedagog bör veta - Anna Tebelius Bodin

Vad varje pedagog bör veta - om hjärnan, inlärning och motivation Den mest efterfrågande fortbildningen - nu nedskriven! Den nedskrivna versionen av Anna Tebelius Bodins mest efterfrågade fortbildning.

RELATERADE BÖCKER