Funkislampa

Funkislampa-boken skrevs 2014-06-03 av författaren Jerker Virdborg. Du kan läsa Funkislampa-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Jerker Virdborg.

Rsfoodservice.se Funkislampa Image

Lika självskriven för den svenska sommaren som bad, jordgubbar och glass är loppisen. Bland bråten och prylar blir sakernas värde ofta diskuterat, hur mycket är du beredd att betala? I Jerker Virdborgs novell Funkislampa ska Freddies bror snart fylla 40, och inför den förestående födelsedagen kommer presenterna på tal; önskelistan kokas ner till ett antal, hutlöst dyra antikviteter. Högst upp står en speciell lampa som brodern spanat in länge. Turen verkar vara på Freddies sida i presentjakten, men allt går inte riktigt som planerat...Funkislampa är en träffsäker och humoristisk berättelse om hur fel det kan bli när det bara borde bli rätt.Vad ska du ha för grejorna här då? sa jag långsamt och svepte lite nonchalant med handen, för Per hade lärt mig att om det gick att undvika så skulle man aldrig röja vilken pryl man var intresserad av. Bakom bordet stod en man med mustascher och intensivt gröngrå blick. Han såg ut att vara i femtiofemårsåldern. Tio kronor styck, sa han. Det här är en ljudnovell från Novellix, inläst av författaren själv. Novellix ger ut noveller; nyskrivet och klassiker, en novell per bok. Novellerna finns i tre format - tryckt bok i vykortsstorlek, e-bok och ljudbok. Du kan även prenumerera på dem. Läs mer på novellix.se

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,59 MB

FILNAMN: Funkislampa.pdf

ISBN: 9789175890395

FÖRFATTARE: Jerker Virdborg

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Funkislampa | Stockholms Stadsbibliotek

Funkislampa. Om våra Funkislampor. Funkislampan är en klassisk armatur för utebelysning från 40-talet som passar både äldre och nybyggda hus. Den är tillverkad i aluminium och finns i tre olika modeller; Funkis plan 80 eller 90 för montering på plan vägg eller Funkis hörn för montering på knut.

Funkislampa glob längd:33cm - beställ Funkislampa glob ...

Funkislampa; Stallampa; Stallykta; Utebelysning; Gårdslampa; Stallampa. Om våra Stallampor. Stallampan är utebelysning tillverkade efter förlagor från början av 1900-talet när elen gjorde sitt intåg. Vi har 18 olika modeller av stallyktor varav några är hängande från tak, så kallade Skollampor.

RELATERADE BÖCKER