Sökandet efter det drömda Kadath

Sökandet efter det drömda Kadath är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren H P Lovecraft. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Sökandet efter det drömda Kadath online.

Rsfoodservice.se Sökandet efter det drömda Kadath Image

När Randolph Carter i sina drömmar förvägras tillträde till en underbar och sällsam stad blir han besatt av tanken på att återkräva sin vision. Beslutsamt trotsar han de tabun som avhåller människorna från att söka drömmarnas jordiska gudar, i deras fäste på det okända berget Kadath. Genom att träda ner för den djupare sömnens trappa kommer Carter till drömvärlden, kanske den värld som formats av summan av alla drömmar, och här tar en dramatisk odyssé sin början. Ty det är inte alla som vill hjälpa Carter i sökandet. Och vem kan ana den hånande och gäckande Nyarlathoteps avsikt - de vansinniga och viljelösa gudarnas budbärare, som ständigt och obevekligt följer Carter i spåren. Howard Phillips Lovecraft (1890-1937) har blivit en av skräcklitteraturens mest mytomspunna gestalter, och hans kulturella inflytande över såväl litteratur som film, och på senare år även rollspel och dataspel, har med tiden blivit mycket stort. Sökandet efter det drömda Kadath hör till hans märkligaste verk och är den sista av hans tre romaner som översatts till svenska. Något av en konstbok, gediget illustrerad av Jens Heimdahl, som också presenterar författaren och analyserar berättelsen.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,73 MB

FILNAMN: Sökandet efter det drömda Kadath.pdf

ISBN: 9789197453738

FÖRFATTARE: H P Lovecraft

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Sökandet efter det drömda Kadath av H. P. Lovecraft ...

Köp online H P LOVECRAFT - SÖKANDET EFTER DET DRÖMDA.. (392442828) Skräck skönlitteratur • Avslutad 25 apr 21:23. Skick: Oanvänd Pris 250 kr • Tradera.com

H P Lovecraft - Sökandet Efter Det Drömda Kadath ...

Sökandet efter det drömda Kadath hör till hans märkligaste verk och är den sista av hans tre romaner som översatts till svenska. Något av en konstbok, gediget illustrerad av Jens Heimdahl, som också presenterar författaren och analyserar berättelsen.

RELATERADE BÖCKER