Sökandet efter det drömda Kadath

Vill du läsa Sökandet efter det drömda Kadath pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren H P Lovecraft. Att läsa Sökandet efter det drömda Kadath online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Sökandet efter det drömda Kadath Image

När Randolph Carter i sina drömmar förvägras tillträde till en underbar och sällsam stad blir han besatt av tanken på att återkräva sin vision. Beslutsamt trotsar han de tabun som avhåller människorna från att söka drömmarnas jordiska gudar, i deras fäste på det okända berget Kadath. Genom att träda ner för den djupare sömnens trappa kommer Carter till drömvärlden, kanske den värld som formats av summan av alla drömmar, och här tar en dramatisk odyssé sin början. Ty det är inte alla som vill hjälpa Carter i sökandet. Och vem kan ana den hånande och gäckande Nyarlathoteps avsikt - de vansinniga och viljelösa gudarnas budbärare, som ständigt och obevekligt följer Carter i spåren. Howard Phillips Lovecraft (1890-1937) har blivit en av skräcklitteraturens mest mytomspunna gestalter, och hans kulturella inflytande över såväl litteratur som film, och på senare år även rollspel och dataspel, har med tiden blivit mycket stort. Sökandet efter det drömda Kadath hör till hans märkligaste verk och är den sista av hans tre romaner som översatts till svenska. Något av en konstbok, gediget illustrerad av Jens Heimdahl, som också presenterar författaren och analyserar berättelsen.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,94 MB

FILNAMN: Sökandet efter det drömda Kadath.pdf

ISBN: 9789197453738

FÖRFATTARE: H P Lovecraft

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Lovecraft h. p. - sökandet efter det drömda kadath ...

Följande fyra berättelser ingår: Sarnaths undergång, Iranons dröm, Den lurande skräcken, Sökandet efter det drömda Kadath. Volymen avslutas med ett informativt efterord om Lovecrafts författarskap och om bakgrunden till dessa berättelser, av Lovecraftexperten Martin Andersson. 140 kr Artnr: 1265. Bakhåll .

Sökandet Efter Det Drömda Kadath (Häftad, 2013) • Se ...

Sökandet efter det drömda Kadath - Häftad. Finns i lager, 260 kr. Information från förlaget . Sökandet efter det drömda Kadath ... i deras fäste på det okända berget Kadath. Genom att träda ner för den djupare sömnens trappa kommer Carter till drömvärlden, ...

RELATERADE BÖCKER