Den glada otryggheten

Den glada otryggheten är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Ulla Bjerne. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Den glada otryggheten online.

Rsfoodservice.se Den glada otryggheten Image

Den glada otryggheten är andra delen av Ulla Bjernes tredelade självbiografi, som börjar med Livet väntar dej (1955) och avslutas med Botad oskuld (1961). Det är berättelsen om en ung flicka som kastar loss och söker en värld att leva i. Malmö, Trelleborg och Köpenhamn är de yttre etapperna på hennes väg, handelshus, fabrikskontor och konstnärskretsar är hennes miljö, men frimodighet, livslust, djärvhet är vad det egentligen rör sig om.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,15 MB

FILNAMN: Den glada otryggheten.pdf

ISBN: 9789100147570

FÖRFATTARE: Ulla Bjerne

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Ulla Bjerne - Wikipedia

Den glada otryggheten Ulla Bjerne Köp boken Beställ recensionsexemplar. E-bok mejlas ut som en länk från Elib på bokens utgivningsdatum. Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum och PDF-korrektur mejlas ut när det finns tillgängligt.

Den glada otryggheten - Ulla Bjerne - ebok (9789100147570 ...

I författarskapet finns dock ett antal uttalat självbiografiska verk som trilogin Livet väntar dej, 1955, Den glada otryggheten, 1958, och Botad oskuld, 1961. I synnerhet den sista delen av trilogin blev väl mottagen, med undantag för den kritik som riktades mot Ulla Bjerne för porträtten av bland andra Nils Dardel och Gustaf Hellström, som då båda gått ur tiden.

RELATERADE BÖCKER