Tango för vilsna själar

Vill du läsa Tango för vilsna själar pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Lucy Dillon. Att läsa Tango för vilsna själar online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Tango för vilsna själar Image

Att dansa är som att dricka champagne utan att få baksmälla, har Lucy Dillon sagt. Och i Tango för vilsna själar tar hon med läsaren på kvällskurs i sällskapsdans. När den före detta proffsdansaren Angelica återvänder till Longhampton för att städa ur sin mammas hus, bestämmer hon sig för att starta en danskurs på orten. Dit kommer Katie och Ross som försöker rädda sitt äktenskap, där de inte längre vet vem som för vem. Lauren som drömmer om ett sagobröllop och den perfekta brudvalsen medan hennes blivande make Chris mest vill ha det hela överstökat. Och så Laurens föräldrar. De vill ju inte göra bort sig på festen, men mamma Bridget bär på en gnagande hemlighet som skulle kunna vända uppochned på deras lyckliga liv tillsammans. Under Angelicas ledning lär sig paren steg för steg mer om sig själva och det som är viktigt i livet, och i tangons och salsans virvlar inser de att man aldrig kan dölja något för sin danspartner ...

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,70 MB

FILNAMN: Tango för vilsna själar.pdf

ISBN: 9789173487511

FÖRFATTARE: Lucy Dillon

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Tango för vilsna själar - Ljudbok - Lucy Dillon ...

Tango för vilsna själar D. 2. av Lucy Dillon (Bok) Svenska, För vuxna Angelica, f.d. proffsdansare, återvänder till Longhampton för att städa ur sin mors hus. Hon beslutar sig för att starta en danskurs. Paren som deltar lär sig stegvis mer om sig själva och vad som är viktigt i livet.

Kattugglan : Lucy Dillon - Tango för vilsna själar

Tango för vilsna själar. av Lucy Dillon (Bok) Svenska, För vuxna Angelica, f.d. proffsdansare, återvänder till Longhampton för att städa ur sin mors hus. Hon beslutar sig för att starta en danskurs. Paren som deltar lär sig stegvis mer om sig själva och vad som är viktigt i livet.

RELATERADE BÖCKER