Midsommarafton

Midsommarafton-boken skrevs 2018-07-04 av författaren Linnea Dunér. Du kan läsa Midsommarafton-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Linnea Dunér.

Rsfoodservice.se Midsommarafton Image

Kerstin från Toresgården vaknar först av alla på fäboden tidigt en midsommarafton. Så länge de andra kullorna sover kan hon låtsas att hon är en av dem och att det kommer bli en bra dag ... Novellen Midsommarafton är en spinoff på Linnea Dunérs historiska romantrilogi Vargatider, som inleds med Det sjunger i isen.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,99 MB

FILNAMN: Midsommarafton.pdf

ISBN: 9789198398526

FÖRFATTARE: Linnea Dunér

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Midsommarafton - Wikipedia

Stökiga, svettiga och lite galna midsommarlekar, som borde köras innan för mycket mat och dryck! Såpafotboll & såpabrännboll. Vad behövs: Såpafotboll och såpabrännboll går ut på att två lag spelar mot varandra på en presenning med såpa på. Ni behöver en presenning (en rulle sopsäckar fungerar också), fotboll eller brännbollsträ och boll, vatten och såpa.

Midsommar - DN.SE

Midsommarafton. Midsommar är vid sidan av julen den kanske viktigaste högtiden i Sverige. För många människor markerar den början på en period av ledighet. Historiskt sett går både midsommar och midsommarstången tillbaka på ett firande i norra Europa av vårens spirande växtlighet.

RELATERADE BÖCKER