Förenkla på jobbet ? Gör det krångliga lätt

Förenkla på jobbet ? Gör det krångliga lätt är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren David Stiernholm. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Förenkla på jobbet ? Gör det krångliga lätt online.

Rsfoodservice.se Förenkla på jobbet ? Gör det krångliga lätt Image

När du har för mycket på jobbet blir dagarna lätt som enda hetsig maratonlopp. Du hinner inte ens fundera över hur du skulle kunna lösa att du varken hinner med mailen eller alla möten, och att rutinerna på jobbet är så ineffektiva att de stjälper snarare än hjälper. Det är då du behöver boken Förenkla på jobbet som allra mest! Läs om hur du förvånansvärt enkelt hittar kärnan i dina vardagliga problem och hur du löser dem - en gång för alla! Boken är uppdelad i sju problemområden som förekommer på de flesta arbetsplatser och du får steg för steg veta hur du går tillväga för att lösa dem.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,73 MB

FILNAMN: Förenkla på jobbet ? Gör det krångliga lätt.pdf

ISBN: 9789188953155

FÖRFATTARE: David Stiernholm

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Förenkla på jobbet - Gör det krångliga lätt - David ...

Såklart har jag också en föreläsning som bygger på förenklingsboken. Föreläsningen är 45-90 minuter lång och passar utmärkt på personaldagar, kick-offer, led...

Förenkla på jobbet ? Gör det krångliga lätt - E-bok ...

Förenkla på jobbet - Gör det krångliga lätt (Hardback) - Se billigste pris hos PriceRunner Sammenlign priser fra 1 butikker SPAR på dit køb nu!

RELATERADE BÖCKER