Missfall

Missfall-boken skrevs 2011-11-14 av författaren Lena Elg. Du kan läsa Missfall-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Lena Elg.

Rsfoodservice.se Missfall Image

Att få missfall kan leda till funderingar och starka känslor. En del av frågorna ges det förhoppningsvis svar på redan vid samtal på sjukhuset. Andra frågor kanske dyker upp först när man kommit hem igen, och då är denna broschyr bra att ha till hands.Här beskrivs olika typer av missfall och olika sätt att uppleva det. Broschyren innehåller också information om några kända eller misstänkta orsaker till att det sker samt var man kan få hjälp med olika problem i samband med missfallet.Denna upplaga är uppdaterad av Lena Elg, chefsbarnmorska på Södermalms barnmorskor i Stockholm. Innehållet har setts över och formgivningen har gjorts om.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,52 MB

FILNAMN: Missfall.pdf

ISBN: 9789172057920

FÖRFATTARE: Lena Elg

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Missfall | Gothia Fortbildning

Missfall är en graviditet som avbryts före utgången av vecka 22 eller fostret väger mindre än 500 g. Missfallen kan delas in i de tidiga, som sker före utgången av 12:e graviditetsveckan, och de sena, som sker från och med vecka 13 av graviditeten.

PDF 2017-03-28 - Sfog

Sökning: "missfall" Visar resultat 1 - 5 av 79 uppsatser innehållade ordet missfall.. 1. Glöm inte bort att vi är två : Föräldrars erfarenheter av vården i samband med missfall Kandidat-uppsats, Högskolan i Halmstad/Akademin för hälsa och välfärd; Högskolan i Halmstad/Akademin för hälsa och välfärd

RELATERADE BÖCKER