Profetens vinter

Profetens vinter-boken skrevs 2019-05-17 av författaren Håkan Östlundh. Du kan läsa Profetens vinter-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Håkan Östlundh.

Rsfoodservice.se Profetens vinter Image

Under en tjänsteresa dödas Elias Krantz pappa i en bombattentat. Tillsammans med pappans chef, Ylva Grey, försöker Elias förstå vad som hände. Varför ville någon döda en stillsam Sida-tjänsteman? Deras efterforskningar blir snart farliga. I en hänsynslös jakt genom ett iskallt Vinterstockholm får allt fler sätta livet till. Elias och Ylva tvingas inse att de inte kan lita på någon. Deras förföljare har kontakter, pengar och makt. De har bara varandra. Och i kampen för att överleva kommer de allt närmare varandra.Håkan Östlundh har skapat fascinerande karaktärer i en briljant spänningsroman sprakande av intriger och förbjuden kärlek. Profetens vinter är första delen i en trilogi. "Mord, korruption, vapenexport, maktmissbruk på högsta nivå och förbjuden kärlek. Allt nedkokat till en oerhört spännande brygd av den typen man omöjligt kan lägga ifrån sig." Aftonbladet

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,42 MB

FILNAMN: Profetens vinter.pdf

ISBN: 9789177951308

FÖRFATTARE: Håkan Östlundh

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Profetens vinter - Pocket Shop

Titel: Profetens vinter Författare: Håkan Östlundh Förlag: Bokförlaget Polaris ISBN: 978-91-8864-782-5 Språk: Svenska Antal sidor: 365 Finns hos: Adlibris / Bokus Handling: Döden för dem samman.Elias mister sin far, Ylva mister sin älskare. Allt de vill är att förstå vad som hände, men snart kämpar de för sina liv.

Profetens vinter - Håkan Östlundh - Bok | Akademibokhandeln

Profetens vinter är den tionde boken som jag läser av Håkan Östlundh. Jag har tidigare läst alla dom sju böckerna i kriminalserien från Gotland, som börjar med Släke och slutar med Män ur mörkret. Jag har även läst den fristående kriminalromanen Jag ska fånga en ängel.

RELATERADE BÖCKER