Golrangs svensk persiska ordbok, volym 2, G - O

Golrangs svensk persiska ordbok, volym 2, G - O är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Akbar Golrang. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Golrangs svensk persiska ordbok, volym 2, G - O online.

Rsfoodservice.se Golrangs svensk persiska ordbok, volym 2, G - O Image

Resultatet av 23 års arbete är en nutidsordbok med ca 69 000 svenska ord och fraser för de persisktalande som vill kunna tillägna sig den rikt flödande information i det svenska samhället och det kulturbud som vi möter. Ordboken skildrar så enkelt som möjligt vad varje svenskt ord betyder på persiska, hur det stavas och böjs, hur det uttalas och att ge exempel på fasta uttryck som en del av orden ingår i. I slutet av ordboken finns en självständig kortfattad persisk grammatik för dem som vill fördjupa sig i det persiska språket.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,21 MB

FILNAMN: Golrangs svensk persiska ordbok, volym 2, G - O.pdf

ISBN: 9789198000474

FÖRFATTARE: Akbar Golrang

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Hämta Golrangs svensk-persiska ordbok : A-Ö Akbar Golrang ...

Boktipset är platsen för dig som älskar att läsa, recensera och tycka till om böcker. Du får personliga boktips baserade på vad du har läst och gillar, kan enkelt hålla koll på vad du vill läsa och dela med dig av dina tips.

Alla e-böcker och ljudböcker av Akbar Golrang - Bokon

Köp THE STORY OF PARPIN FLOWERS. https://www.youtube.com/watch?v=tLTFYN6sm4o&t=28s ***** THE STORY OF PARPIN FLOWERS is a tale describing the destinies of ...

RELATERADE BÖCKER