En kamp för Frihet

En kamp för Frihet-boken skrevs 2015-03-21 av författaren Ove Carlsson. Du kan läsa En kamp för Frihet-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Ove Carlsson.

Rsfoodservice.se En kamp för Frihet Image

En kamp för FRIHET beskriver författarens kontakt med den svenska sjukvården. En kontakt som kom att utvecklas till ett skrämmande möte där vårdens uppfattning uppfattades som ett hot för det egna tillfrisknandet och i förlängningen det egna livet. Konflikten kom att medföra att vårdkontakten upphörde för att slutligen och under ganska brutala former resultera i en ny framkomlig väg. Det visade sig att svårigheterna kanske mest bestod av kommunikationsproblem oerhört viktiga för patienten. En bok som mest är tänkt för vårdpersonal för att spegla patientens utsatta läge om en konflikt uppstår.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,31 MB

FILNAMN: En kamp för Frihet.pdf

ISBN: 9789163781537

FÖRFATTARE: Ove Carlsson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Kirke - en roman om en kvinnas kamp för överlevnad och frihet

Mandela - en kamp för frihet. Episkt drama om Nelson Mandela. Nelson Mandela kunde inte ignorera orättvisorna som plågade den svarta majoriteten i Sydafrika under apartheidregimen. I denna amerikanska serie följer vi hans kamp och liv. I rollerna ser vi bland annat Laurence Fishburne och Michael Nyqvist. Genrer

En Kamp för Frihet. Aung San Suu Kyi av Jesper Bengtsson

En kamp för FRIHET beskriver författarens kontakt med den svenska sjukvården. En kontakt som kom att utvecklas till ett skrämmande möte där vårdens uppfattning uppfattades som ett hot för det egna tillfrisknandet och i förlängningen det egna livet.Konflikten kom att medföra att vårdkontakten upphörde för att slutligen och under ganska brutala former resultera i en ny framkomlig väg.

RELATERADE BÖCKER