En kamp för Frihet

En kamp för Frihet är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Ove Carlsson. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken En kamp för Frihet online.

Rsfoodservice.se En kamp för Frihet Image

En kamp för FRIHET beskriver författarens kontakt med den svenska sjukvården. En kontakt som kom att utvecklas till ett skrämmande möte där vårdens uppfattning uppfattades som ett hot för det egna tillfrisknandet och i förlängningen det egna livet. Konflikten kom att medföra att vårdkontakten upphörde för att slutligen och under ganska brutala former resultera i en ny framkomlig väg. Det visade sig att svårigheterna kanske mest bestod av kommunikationsproblem oerhört viktiga för patienten. En bok som mest är tänkt för vårdpersonal för att spegla patientens utsatta läge om en konflikt uppstår.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,35 MB

FILNAMN: En kamp för Frihet.pdf

ISBN: 9789163781537

FÖRFATTARE: Ove Carlsson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Recension: Barfotaadvokaten : en blind mans kamp för ...

Barfotaadvokaten : en blind mans kamp för rättvisa och frihet i Kina Den osannolika flykten Barfotaadvokaten Chen Guangcheng trotsade regimen och exponerade Kinas korrupta partipampar. Boken om hans liv är gastkramande läsning, och illustrerar hur girigheten bedrar visheten.

En Kamp för Frihet. Aung San Suu Kyi av Jesper Bengtsson

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. SVT meddelar nu att man sänder "Mandela - en kamp för frihet", serien där ...

RELATERADE BÖCKER