Frostnätter

Frostnätter-boken skrevs 2018-01-22 av författaren Anne-Lise Boge. Du kan läsa Frostnätter-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Anne-Lise Boge.

Rsfoodservice.se Frostnätter Image

Det var bröllop på Granlunda! Malin var varm av lycka där hon stod och såg sina båda söner i glatt samspråk på det solbadande tunet. Hon hade aldrig vågat hoppas att allting kunde bli så bra. Oja och Sivert hade blivit goda vänner, Sivert var lycklig med sin Tordhild och Oja skulle få den han älskade, trots att det sett så mörkt ut. Dorrid verkade harmonisk och belåten. Ruth . . . Ja, Ruth hade nästan blivit sitt vanliga soliga jag under Samuels frånvaro. Men Samuel skulle snart vara tillbaka . . . Hela sommaren hade varit som en enda lång solskensdag, tänkte Malin med en plötslig rysning. Hon visste ju bara alltför väl att solskensdagar oftast avlöstes av frostnätter.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,22 MB

FILNAMN: Frostnätter.pdf

ISBN: 9789177914037

FÖRFATTARE: Anne-Lise Boge

LADDA NER
LÄSA ONLINE

12 växter som tål frostnatten i krukor och korgar ...

Välj växter som du tycker om och som tål några frostnätter. Vårblommande lökväxter som påsk- och pingstlilja, pärlhyacint och kungsängslilja är tåliga och håller sig länge utomhus.

Frost och blommande äppelträd | Odla.nu

2 av 2: Ljung är den populäraste uteväxten under hösten och vintern. Den vackra rosa ljungen passar bra för vintern eftersom den är frosttålig och kan hålla väldigt länge om man väljer rätt sort, sköter den rätt - och vattnar.

RELATERADE BÖCKER