Styrketräning - basövningar med skivstång och hantlar

Styrketräning - basövningar med skivstång och hantlar är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Pierre Styfberg. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Styrketräning - basövningar med skivstång och hantlar online.

Rsfoodservice.se Styrketräning - basövningar med skivstång och hantlar Image

Styrketräning - basövningar med skivstång och hantlar Människokroppen är byggd för fysisk aktivitet och vi mår alla bra av att röra på oss och uppleva den sköna känslan efter ett träningspass. Att träna styrketräning medför många positiva hälsoeffekter som till exempel stärkt skelett, ökad ämnesomsättning och ökad prestationsförmåga. Utför du dessutom rörelserna på rätt sätt ökar du rörligheten och förbättrar stabiliteten i kroppen.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,13 MB

FILNAMN: Styrketräning - basövningar med skivstång och hantlar.pdf

ISBN: 9789187745805

FÖRFATTARE: Pierre Styfberg

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Träna hemma med hantlar | Muscles - såhär tränar du effektivt

Stående axelpress med hantlar - effektiv axelövning Om du letar efter en axelövning som optimalt tränar dina axlar så är denna övning riktigt bra. Axelpress med skivstång är naturligtvis en bra utmanare, men denna är också bra för din axelträning. Vill du veta mer om teknik och utförande kring denna övning, klicka på nedan länk.

Styrketräning - basövningar med skivstång och hantlar ...

Teknik och utförande - Omvända flyes. Börja med att hålla en hantel i varje hand, luta överkroppen framåt med en rak rinje vad gäller rygg, nacke och huvud. Lyft hantlar upp och bort från dig, ett brett mellanrum (likt bilden) där du går upp med hantlarna till axelhöjd.

RELATERADE BÖCKER