Burlesque för alla : en introduktion till burlesquedansens glamourösa värld

Vill du läsa Burlesque för alla : en introduktion till burlesquedansens glamourösa värld pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Johanna M Dansdotter. Att läsa Burlesque för alla : en introduktion till burlesquedansens glamourösa värld online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Burlesque för alla : en introduktion till burlesquedansens glamourösa värld Image

En lärorik och informativ bok om burlesque för alla kvinnor som har intresse av att bejaka sin femininitet och vill fördjupa sig i denna sensuella och anrika dansform som blir alltmer populär. Boken är indelad i tre huvuddelar; en faktadel, en instruktionsdel samt en del med bonusmaterial. Dessutom innehåller boken en bilaga med förslag till studieplan, eftersom boken passar utmärkt att användas som studiematerial för kurser och utbildningar inom burlesque. Boken ger en inblick i burlesquedansens glamourösa värld och en god förståelse för den kvinnliga konstform som burlesquedansen är än idag.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,75 MB

FILNAMN: Burlesque för alla : en introduktion till burlesquedansens glamourösa värld.pdf

ISBN: 9789178193370

FÖRFATTARE: Johanna M Dansdotter

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Danslekar och dans - böcker | Adlibris

LEARN BURLESQUE; ABOUT; ... Jag har med mig tassels, långhandskar och boor för alla att ha på sig under kursen. ... Det är en härligt dekadent introduktion till burleskens fantastiska värld. Under fyra timmar får du lära dig kort om burleskens historia, prova på att gå, stå samt att posera som en pinuppa.

Moderna Västerlandet /Modern Western Society | Indomitus.blog

Burlesque för alla : en introduktion till burlesquedansens glamourösa värld av Johanna M Dansdotter Häftad , Svenska, 2020-02-04

RELATERADE BÖCKER