Burlesque för alla : en introduktion till burlesquedansens glamourösa värld

Burlesque för alla : en introduktion till burlesquedansens glamourösa värld är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Johanna M Dansdotter. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Burlesque för alla : en introduktion till burlesquedansens glamourösa värld online.

Rsfoodservice.se Burlesque för alla : en introduktion till burlesquedansens glamourösa värld Image

En lärorik och informativ bok om burlesque för alla kvinnor som har intresse av att bejaka sin femininitet och vill fördjupa sig i denna sensuella och anrika dansform som blir alltmer populär. Boken är indelad i tre huvuddelar; en faktadel, en instruktionsdel samt en del med bonusmaterial. Dessutom innehåller boken en bilaga med förslag till studieplan, eftersom boken passar utmärkt att användas som studiematerial för kurser och utbildningar inom burlesque. Boken ger en inblick i burlesquedansens glamourösa värld och en god förståelse för den kvinnliga konstform som burlesquedansen är än idag.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,81 MB

FILNAMN: Burlesque för alla : en introduktion till burlesquedansens glamourösa värld.pdf

ISBN: 9789178193370

FÖRFATTARE: Johanna M Dansdotter

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Dans - naspbokhandel.se

Burlesque för alla : en introduktion till burlesquedansens glamourösa värld av Johanna M Dansdotter Häftad , Svenska, 2020-02-04

Om Kultur /Cultural Studies | Indomitus.blog

"Spår av dans" innehåller fyra artiklar som alla behandlar dansen ur olika perspektiv. Texterna är illustrerade med fotografier från det danssymposium som Skapande Centrum anordnade vid Karlstads universitet hösten 2001 och från dansföreställningen Ikon på Rackstadmuseet våren 2003. Dessutom ingår en samling specialgjorda dansteckningar av Ika Tobieson.

RELATERADE BÖCKER