Vargavinter

Vargavinter-boken skrevs 2019-02-11 av författaren Nils Hövenmark. Du kan läsa Vargavinter-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Nils Hövenmark.

Rsfoodservice.se Vargavinter Image

Vintern är hård i år i den lilla nordliga staden Sundå. Folket är dock vana vid ett hårt utomhusklimat, men när apoteksbiträdet Linda dör av vad som till en början verkar vara en hjärtinfarkt uppstår även en känslomässig kyla. Anders, ägaren till apoteket Vargen, var alldeles för hård mot henne. När vikarien Gudrun anländer för att ta över Lindas anställning blir det dock snart tydligt att det är något annat som hänt. Lindas död visar sig vara betydligt mer höljd i mysterier än vad som till en början verkat vara möjligt. Och någon verkar intresserad av att hindra Gudrun från att göra fler efterforskningar i fallet ...Nils Hövenmark (1922 - 1995) var en svensk författare till deckare. Han är framför allt känd för att skriva verklighetsförankrade kriminalromaner med fiktiva inslag.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,43 MB

FILNAMN: Vargavinter.pdf

ISBN: 9788726107937

FÖRFATTARE: Nils Hövenmark

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Vargavinter - Wikipedia

Hitta rätt Vargavinter i Sverige. Se telefonnummer, adress, karta, grannar, jobb mm. Kontakta personen direkt!

Varg i vargavintern - Norstedts

Vargavinter? Tofsvipor? Postat 26 Nov 2010 av Göte Kildén. En del av bloggens läsare har säkert märkt att jag är fascinerad av väder. "Vädernörd" skulle en del säga. Till en stor del förklaras detta av den enkla sanning som Karl Marx en gång påpekade för mänskligheten.

RELATERADE BÖCKER