Vargavinter

Vill du läsa Vargavinter pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Nils Hövenmark. Att läsa Vargavinter online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Vargavinter Image

Vintern är hård i år i den lilla nordliga staden Sundå. Folket är dock vana vid ett hårt utomhusklimat, men när apoteksbiträdet Linda dör av vad som till en början verkar vara en hjärtinfarkt uppstår även en känslomässig kyla. Anders, ägaren till apoteket Vargen, var alldeles för hård mot henne. När vikarien Gudrun anländer för att ta över Lindas anställning blir det dock snart tydligt att det är något annat som hänt. Lindas död visar sig vara betydligt mer höljd i mysterier än vad som till en början verkat vara möjligt. Och någon verkar intresserad av att hindra Gudrun från att göra fler efterforskningar i fallet ...Nils Hövenmark (1922 - 1995) var en svensk författare till deckare. Han är framför allt känd för att skriva verklighetsförankrade kriminalromaner med fiktiva inslag.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,11 MB

FILNAMN: Vargavinter.pdf

ISBN: 9788726107937

FÖRFATTARE: Nils Hövenmark

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Swedish: Vargavinter | WordReference Forums

Enligt ordböckerna betyder ordet vargavinter helt enkelt 'kall och lång vinter'. Uttrycket har varit i bruk sedan 1929. Det sägs att det är möjligt att vargen i det här sammanhanget har använts i rent förstärkande syfte; i uttrycket vargatider ('hårda tider med kriser, svält, förtryck') förefaller det definitivt vara så.

Forskare: Vargavinter och extrem kyla att vänta i Sverige ...

50+ videos Play all Mix - Vargavinter - Frostfödd (Full Album) YouTube IMMORTAL - Mighty Ravendark (OFFICIAL LYRIC VIDEO) - Duration: 9:15. Nuclear Blast Records 1,001,393 views

RELATERADE BÖCKER