Vargavinter

Vargavinter är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Nils Hövenmark. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Vargavinter online.

Rsfoodservice.se Vargavinter Image

Vintern är hård i år i den lilla nordliga staden Sundå. Folket är dock vana vid ett hårt utomhusklimat, men när apoteksbiträdet Linda dör av vad som till en början verkar vara en hjärtinfarkt uppstår även en känslomässig kyla. Anders, ägaren till apoteket Vargen, var alldeles för hård mot henne. När vikarien Gudrun anländer för att ta över Lindas anställning blir det dock snart tydligt att det är något annat som hänt. Lindas död visar sig vara betydligt mer höljd i mysterier än vad som till en början verkat vara möjligt. Och någon verkar intresserad av att hindra Gudrun från att göra fler efterforskningar i fallet ...Nils Hövenmark (1922 - 1995) var en svensk författare till deckare. Han är framför allt känd för att skriva verklighetsförankrade kriminalromaner med fiktiva inslag.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,17 MB

FILNAMN: Vargavinter.pdf

ISBN: 9788726107937

FÖRFATTARE: Nils Hövenmark

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Ny prognos: Då kommer vargavintern till Sverige

Was supposed to release a follow-up CD called "Minnen Från Fornstora Dagar" (Memories from Great Days of Yore) in 1998. ''Vargavinter'' means Wolves Winter.

Vargavintrarna - när kylan höll Sverige i järngrepp | SvD

Vargavinter förstås nog av alla svenskar, om de än inte aktivt använder det. En observation: "wolf winter" skulle exakt bli "vargvinter". Det extra a:et (vargavinter) är ett äldre slags genitiv, och gör uttrycket mer arkaiskt.

RELATERADE BÖCKER