Hon den roliga

Hon den roliga är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Alba Mogensen. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Hon den roliga online.

Rsfoodservice.se Hon den roliga Image

"Jag heter Joan. Nu dör jag nästan." En Volvo med smutsiga rutor tappar greppet om landsvägen och där står nittonåriga Joan. Hon klarar sig från döden med bara centimeter. Efter bilolyckan måste hon ta hand om sin skadade kropp samtidigt som hon tvingas ta ställning till en helt ny identitet: den som överlevare. Hemma i den sommarvarma lägenheten i Malmö väntar Maccen, Joans bästa vän, han som håller hennes huvud när hon dricker vatten och tar med henne till havet, där man ser Danmark om man kisar. Tillsammans försöker de hitta en riktning i livet. "Hon den roliga" är en roman om kroppens minne, hjärnans mekanismer och om hur mycket sorg en vänskap tål.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,43 MB

FILNAMN: Hon den roliga.pdf

ISBN: 9789146235873

FÖRFATTARE: Alba Mogensen

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Hon den roliga - Alba Mogensen - inbunden (9789146235873 ...

Hon klarar sig från döden med bara centimeter. Efter bilolyckan måste hon ta hand om sin skadade kropp samtidigt som hon tvingas ta ställning till en helt ny identitet: den som överlevare. Hemma i den sommarvarma lägenheten i Malmö väntar Maccen, Joans bästa vän, han som håller hennes huvud när hon dricker vatten och tar med henne till havet, där man ser Danmark om man kisar.

Drottninggatans Bok & Bild - Hon den roliga

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.

RELATERADE BÖCKER