Japans historia

Vill du läsa Japans historia pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Ekholm Thomas,Ottosson Ingemar. Att läsa Japans historia online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Japans historia Image

Fascinerande läsning om en egensinnig nation! Japan är världens näst största ekonomi, trots att landet till ytan är mindre än Sverige. När WTO, G 8 eller Världsbanken samlas till toppmöte finns det alltid japaner i främsta ledet. Japans särpräglade och egensinniga civilisation har frambragt såväl geishor som samurajer. Via filmduken har detta land exporterat sin fascination för krigaranda, pliktkänsla och lojalitet. Västvärlden vibrerar av företeelser som karaoke, judo, sushi, manga och sudoku ? det finns många exempel på hur vi låter oss inspireras från öster. För att förstå en nation måste man studera dess förflutna, sägs det. Ändå är det över åttio år sedan ett heltäckande verk om japansk historia blev skrivet i vårt land. Nu kommer boken som tar oss med på Japans långa färd mot nuet. Vilka historiska erfarenheter har präglat landet som hade fred i flera hundra år, men som senare angrep både Kina och USA?

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,61 MB

FILNAMN: Japans historia.pdf

ISBN: 9789177890027

FÖRFATTARE: Ekholm Thomas,Ottosson Ingemar

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Japan - det hemliga landet | Popularhistoria.se

Pris: 109 kr. E-bok, 2019. Laddas ned direkt. Köp Japans historia av Ekholm Thomas, Ottosson Ingemar på Bokus.com.

Japan - Globalis

Japan och Shintoism Japans äldre historia spelar större roll för framväxten av det Japan vi idag hör talas om. Förvisso går det inte att spåra Shintoismen i äldre skrifter än från ung. 650 e.Kr. Men Shintoismens grunder som i sin skapelseberättelse som traditionellt brukar hänföra sitt ursprung till staden Kojiki år 712 har längre anor…

RELATERADE BÖCKER