Marianne i Mesopotamien

Vill du läsa Marianne i Mesopotamien pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Astrid Estberg. Att läsa Marianne i Mesopotamien online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Marianne i Mesopotamien Image

Den unga svenskan Marianne har fått tjänsten som sekreterare hos professor Lamon, arkeolog. Under utgrävningarna i Khorsabad anar hon plötsligt oråd. Det enda hon vet säkert är att en röd påfågelsstatyett hon fått med sig från Alexandrias basarer är inblandad. Statyetten, en gudasymbol i yazidisk djävulsdyrkan, sägs bringa olycka. Marianne är dock inte rädd för egen del. Borde hon vara det? Det visar sig snart att mannen som sålde den till henne är spårlöst försvunnen ... Astrid Estberg (f. 1911) författade åren 1943-1980 mer än ett dussintal skönlitterära verk. Hennes böcker skildrar kärlek och relationer, ofta ur ett kvinnligt perspektiv, och rymmer allt ifrån pigor ute på bygden till arabiska drottningar på andra sidan världen.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,96 MB

FILNAMN: Marianne i Mesopotamien.pdf

ISBN: 9788711739235

FÖRFATTARE: Astrid Estberg

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Marianne i Mesopotamien af Astrid Estberg - bog.nu

Find de bedste bogpriser og alle anmeldelser af Marianne i Mesopotamien af Astrid Estberg

PDF Svenska Marianne i Mesopotamien

Civilisationer i området kan spåras mer än 7000 år bakåt. Världens rikaste kända arkeologiska fyndigheter finns i det som nu är Irak. I det forntida Mesopotamien ("landet mellan floderna") uppstod den första civilisationen i Mellanöstern - den sumeriska civilisationen.Trots de årtusenden som skiljer de två epokerna åt visar Iraks historia en kontinuitet som har skapats av ...

RELATERADE BÖCKER