Tillstånd : varannan gran, varannan tall och andra orimligheter

Tillstånd : varannan gran, varannan tall och andra orimligheter är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Axel Lindén. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Tillstånd : varannan gran, varannan tall och andra orimligheter online.

Rsfoodservice.se Tillstånd : varannan gran, varannan tall och andra orimligheter Image

I en östgötsk skog försöker Axel Lindén övermanna en trästock, ett stort as, tung, hal och krokig. Det går sådär. Han vill hellre se sin skog växa vilt och frodas, inte avverka den i enlighet med skogsbolagens ideal om räta rader. Axel Lindén är en motvillig skogsägare, och en tjurskallig sådan. Men mitt bland tallar och alar, björk och asp blir slitet med motorsågen ett sätt att hantera sakernas tillstånd. Jorden som håller på att gå under, den ekologiska katastrofen. Och så familjens privata katastrof, barnet som blivit som ett av deras egna, som kanske inte ens får stanna i Sverige. Spelar ens ansträngningar egentligen någon roll, när allt ändå verkar gå åt helvete? Men vad ska man annars göra?

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,66 MB

FILNAMN: Tillstånd : varannan gran, varannan tall och andra orimligheter.pdf

ISBN: 9789100180911

FÖRFATTARE: Axel Lindén

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Tillstånd - Täby Bibliotek

NY BOK. Tillstånd - Varannan gran, varannan tall och andra orimligheter. Författare: Axel Lindén. Albert Bonniers Förlag . Berättarjaget är slående likt författaren själv som för cirka ...

Tillstånd : varannan gran, varannan tall och andra ...

varannan gran, varannan tall och andra orimligheter av Axel Lindén, 1972- ( Bok ) 2020, Svenska, För vuxna I en östgötsk skog försöker Axel Lindén övermanna en trästock, ett stort as, tung, hal och krokig.

RELATERADE BÖCKER