Powerpoint 2013 Grunder

Vill du läsa Powerpoint 2013 Grunder pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Eva Ansell. Att läsa Powerpoint 2013 Grunder online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Powerpoint 2013 Grunder Image

I PowerPoint 2013 finns det många teman och varianter i både bredbildsformat och standardstorlek som hjälper dig att skapa snygga och professionella presentationer. De smarta stödlinjerna gör det lättare för dig att placera objekten snyggt på presentationsbilden. I boken kommer vi att titta på hur du lägger till bilder i presentationen, väljer lämplig bildlayout och hur du skriver och formaterar texter. Vi går även igenom hur du infogar figurer och bilder, diagram, SmartArt-objekt och tabeller i presentationen samt hur du formaterar dem på bästa sätt. Du får dessutom lära dig att skapa bildspel med hjälp av fördefinierade övergångar och animeringar. Till boken hör många övningar i varierande svårighetsgrad. Filerna till dessa laddar du ner utan kostnad från vår webbplats docendo.se, där finns även lösningsförslag till övningarna i pdf-format.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,98 MB

FILNAMN: Powerpoint 2013 Grunder.pdf

ISBN: 9789175310497

FÖRFATTARE: Eva Ansell

LADDA NER
LÄSA ONLINE

PowerPoint 2013: Presenting Your Slide Show - YouTube

Microsoft Office är favorit kontors paket för miljon tals PC-användare över hela världen. Dess olika tillämpningar lämpar sig för arbete både inom yrkes-, inrikes-och akademiska områden.Bland de senare, kan vi hitta verktyg som Word eller Excel, men vi kan inte glömma Microsoft PowerPoint, programmet ingår i sviten som vi kan använda för att skapa multimedia presentationer.

PowerPoint 2013 Grunder - Kristina Lundsgård, Eva Ansell ...

Powerpoint 2013 Grund Dela kursen. I denna kurs stiftar du bekantskap med PowerPoint 2013. Kursen är perfekt för dig som är ny på PowerPoint, bara använder programmet ibland eller behöver en snabb genomgång av den nya designen i PowerPoint 2013. Vi börjar med ...

RELATERADE BÖCKER