Lejonet och det tjugosjätte steget och andra fabler

Lejonet och det tjugosjätte steget och andra fabler-boken skrevs 2012-05-30 av författaren Karin Holmbom. Du kan läsa Lejonet och det tjugosjätte steget och andra fabler-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Karin Holmbom.

Rsfoodservice.se Lejonet och det tjugosjätte steget och andra fabler Image

En kackerlacka som ingår ett ödesdigert avtal, en dinosaurie som försöker göra karriär i Hollywood, en svetsloppa som blir profet, myror som inte vill vara mainstream och mycket annat finns att upptäcka i den här originella samlingen fabler. Lejonet och det tjugosjätte steget och andra fabler är en samling berättelser som alla saknar sensmoral.De handlar om våra livsvillkor och drömmar. Och när djur och ting får röster placerar det våra mänskliga förehavanden i ett helt nytt ljus. Karin Holmbom bjuder in oss till sin litterära värld, befolkad av särlingar och sällsamheter. En värld där allting inte alltid är vad det verkar vara. Utan kanske tvärtom. Men ändå inte.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,97 MB

FILNAMN: Lejonet och det tjugosjätte steget och andra fabler.pdf

ISBN: 9789197979115

FÖRFATTARE: Karin Holmbom

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Tolstoj, Lev - Fabler och andra berättelser - 29710700 ...

Använd citationstecken kring sammansatta uttryck, t.ex "sinuhe egyptiern". Söresultaten grupperas enligt genre eller upphovsman, och resultatlistan visar vad träffen grundar sig på. Resultaten rankas efter antalet träffar på sökordet. Sökningen riktar sig även på sådana textdelar som beskrivningar och recensioner.

Lejonet och musen och andra fabler - Hanne Leth - Bok ...

Lejonet och det tjugosjätte steget och andra fabler är en samling berättelser som alla saknar sensmoral. De handlar om våra livsvillkor och drömmar. Och när djur och ting får röster placerar det våra mänskliga förehavanden i ett helt nytt ljus. Karin Holmbom bjuder in oss till sin litterära värld, befolkad av särlingar och ...

RELATERADE BÖCKER