Lejonet och det tjugosjätte steget och andra fabler

Lejonet och det tjugosjätte steget och andra fabler är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Karin Holmbom. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Lejonet och det tjugosjätte steget och andra fabler online.

Rsfoodservice.se Lejonet och det tjugosjätte steget och andra fabler Image

En kackerlacka som ingår ett ödesdigert avtal, en dinosaurie som försöker göra karriär i Hollywood, en svetsloppa som blir profet, myror som inte vill vara mainstream och mycket annat finns att upptäcka i den här originella samlingen fabler. Lejonet och det tjugosjätte steget och andra fabler är en samling berättelser som alla saknar sensmoral.De handlar om våra livsvillkor och drömmar. Och när djur och ting får röster placerar det våra mänskliga förehavanden i ett helt nytt ljus. Karin Holmbom bjuder in oss till sin litterära värld, befolkad av särlingar och sällsamheter. En värld där allting inte alltid är vad det verkar vara. Utan kanske tvärtom. Men ändå inte.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,23 MB

FILNAMN: Lejonet och det tjugosjätte steget och andra fabler.pdf

ISBN: 9789197979115

FÖRFATTARE: Karin Holmbom

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Lejonet och musen och andra fabler - - Hitta läromedel

Lejonet är ofta en person som utstrålar en massa energi. Du är varm, smart och högst motiverad som person. Dessutom så tycker du om att göra ett intryck och märkas vare sig det handlar om jobb, relationer eller sociala tillfällen.

Lejonet - egenskaper hos Lejonets stjärntecken i horoskopet

Det är Lejonet och det tjugosjätte steget och andra fabler av Karin Holmbom som står för premiären. En kackerlacka som ingår ett ödesdigert avtal, en dinosaurie som försöker göra karriär i Hollywood, en svetsloppa som blir profet, myror som inte vill vara mainstream och mycket annat finns att upptäcka i den här originella samlingen fabler.

RELATERADE BÖCKER