I fjärran hörs ett ljud : slagverkaren i operans mörkaste hörn

I fjärran hörs ett ljud : slagverkaren i operans mörkaste hörn är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Roger Svedberg. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken I fjärran hörs ett ljud : slagverkaren i operans mörkaste hörn online.

Rsfoodservice.se I fjärran hörs ett ljud : slagverkaren i operans mörkaste hörn Image

Det står en ensam musiker där, allra längst bak i orkesterdikets mörker, ansiktet lite upplyst av det bleka skenet från en monitor. Koncentrerad. Förmodligen står det ett notställ och någon form av instrument bredvid. Kanske en klocka som hänger på ett ställ, en virveltrumma eller en vindmaskin. Snart hör publiken hur åskan börjar mullra. En kanon ljuder. Eller kanske hörs bara en liten vissling någonstans långt, långt borta.Som professionell slagverkare är man tvungen att, i alla fall hjälpligt, kunna ta sig runt hela det till synes oändliga hav av olika instrument som går under samlingsnamnet slagverk. Det ingår i arbetsbeskrivningen att ta sig an exempelvis en bendir från Marocko, oljefat från Trinidad eller tablas från Indien om nu partituret föreskriver detta.Underhållande och gediget beskriver Roger Svedberg slagverkens historia och mångfald, från bastrumma och bjällerstav till bilhorn - och vad som krävs av en yrkesverksam slagverkare utöver ett speciellt psyke, stor kunskap och nerver av stål.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,20 MB

FILNAMN: I fjärran hörs ett ljud : slagverkaren i operans mörkaste hörn.pdf

ISBN: 9789178444199

FÖRFATTARE: Roger Svedberg

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Kategori | Musik

I Fjärran Hörs Ett Ljud - Slagverkaren I Operans Mörkaste Hörn 179:- Ginza. F Böcker och Litteratur. Tidigare annonser till salu. Oljefat 250:- Togs bort 9 år sedan - Till försäljning i 4 dagar Tre gamla oljefat med. Två med "Shell"-märkning. - 250 kr ...

I fjärran hörs ett ljud : slagverkaren i orkesterdikets ...

Pris: 179 kr. Inbunden, 2020. Finns i lager. Köp I fjärran hörs ett ljud : slagverkaren i operans mörkaste hörn av Roger Svedberg på Bokus.com.

RELATERADE BÖCKER