Dockornas dal

Dockornas dal-boken skrevs 2019-10-28 av författaren Jacqueline Susann. Du kan läsa Dockornas dal-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Jacqueline Susann.

Rsfoodservice.se Dockornas dal Image

Modellen Anne Weiles, aktrisen Neely och filmstjärnan Jennifer försöker alla på olika sätt göra karriär och skapa sig ett liv i New York och Hollywood. För att slippa eller kunna sova och därmed alltid prestera på topp tar de hjälp av receptbelagda piller; dockor. Dockorna dämpar också ångesten över att utseendet inte ska räcka till i branscher fulla av plastikoperationer och narcissism. Men är det möjligt att hitta lyckan och kärleken i en värld där framgång är lika förrädisk som rikedom och där livet glittrar trots allt mörker? Jacqueline Susanns debutroman Dockornas dal publicerades 1966 och gjorde henne världsberömd. Den har sålts i mer än 23 miljoner exemplar och filmatiseringen räknas till kultfilmerna.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,54 MB

FILNAMN: Dockornas dal.pdf

ISBN: 9789113103495

FÖRFATTARE: Jacqueline Susann

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Dockornas dal (1967) - SFdb

Dockornas dal (engelska: Valley of the Dolls) är en amerikansk dramafilm från 1967 i regi av Mark Robson.Filmen är baserad på Jacqueline Susanns bok med samma namn från 1966. I huvudrollerna ses Barbara Parkins, Patty Duke, Sharon Tate och Susan Hayward

Dockornas dal | Stockholms Stadsbibliotek

Jacqueline Susanns debutroman Dockornas Dal publicerades 1966 och gjorde henne världsberömd. Den har sålts i mer än 23 miljoner exemplar och filmatiseringen räknas till kultfilmerna. Mer info. Språk Svenska. Utgiven 2019-10-25. Förlag Norstedts. ISBN 9789113103495.

RELATERADE BÖCKER