Dockornas dal

Vill du läsa Dockornas dal pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Jacqueline Susann. Att läsa Dockornas dal online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Dockornas dal Image

Modellen Anne Weiles, aktrisen Neely och filmstjärnan Jennifer försöker alla på olika sätt göra karriär och skapa sig ett liv i New York och Hollywood. För att slippa eller kunna sova och därmed alltid prestera på topp tar de hjälp av receptbelagda piller; dockor. Dockorna dämpar också ångesten över att utseendet inte ska räcka till i branscher fulla av plastikoperationer och narcissism. Men är det möjligt att hitta lyckan och kärleken i en värld där framgång är lika förrädisk som rikedom och där livet glittrar trots allt mörker? Jacqueline Susanns debutroman Dockornas dal publicerades 1966 och gjorde henne världsberömd. Den har sålts i mer än 23 miljoner exemplar och filmatiseringen räknas till kultfilmerna.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,40 MB

FILNAMN: Dockornas dal.pdf

ISBN: 9789113103495

FÖRFATTARE: Jacqueline Susann

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Dockornas dal (1967) - SFdb

Hos Jollyroom finner du fina och välgjorda dockor som passar barn i alla åldrar. En docka kan vara allt från barnets bästa vän till en prydnad i barnrummet!

Dockornas dal på Finska, översättning, Svenska-Finska Ordbok

Dockornas dal 6.0 IMDb 1967 • Drama • USA • 123 min Tre ambitiösa unga kvinnor ger sig in i nöjesbranschen för att bli rika och berömda och märker snart hur lätt det är att sjunka ner i en enda mardröm av egoism, alkohol och tabletter.

RELATERADE BÖCKER