Hammerdals/Gåxsjö Historia Del 1

Vill du läsa Hammerdals/Gåxsjö Historia Del 1 pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Gunnar Englund. Att läsa Hammerdals/Gåxsjö Historia Del 1 online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Hammerdals/Gåxsjö Historia Del 1 Image

För att rätt kunna förstå sin egen lokala historia måste den sättas in i sitt rätta sammanhang. Böckerna om Hammerdals/Gåxsjö Historia ger en gedigen bakgrund, genom att till bygdens lokala historia, samtidigt i stora drag, berätta om vad som hände, inte bara på riksplanet, utan även på landskapsplanet. Den historien handlar i huvudsak om de överhetspersoner, som utformade och utövade de lagar, under vilka människorna i de små byarna i Hammerdal skulle leva och som i så hög grad påverkade dem och deras liv. Den första delen av tre behandlar förhistoria och tiden 1245 - 1645.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,28 MB

FILNAMN: Hammerdals/Gåxsjö Historia Del 1.pdf

ISBN: 9789175699202

FÖRFATTARE: Gunnar Englund

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Gåxsjö socken - Wikipedia

Pris: 299 kr. Inbunden, 2013. Skickas inom 7-10 vardagar. Köp HAMMERDALS/Gåxsjö HISTORIA Del 3 av Gunnar Englund på Bokus.com.

LIBRIS - Hammerdals/Gåxsjö historia

Gunnar Englund har ett mycket stort intresse för historia vilket bl a varit drivkraften bakom verket Hammerdals/Gåxsjö Historia i 3 delar. Den första delen kom ut redan 1996 och rönte stor uppskattning. Gunnar, nu fyllda 92 år, har gjort allt arbete själv, forskning, bildresearch, inscanning av bilder, textredigering, layout och korrektur.

RELATERADE BÖCKER