Jag är en tjuv : en berättelse

Vill du läsa Jag är en tjuv : en berättelse pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Jonas Karlsson. Att läsa Jag är en tjuv : en berättelse online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Jag är en tjuv : en berättelse Image

"Häng en skylt på den skyldige!" Jonas Karlssons nya kortroman Jag är en tjuv berättar historien om när säkerhetsansvarige Roland oturligt nog lyckas ertappa en av snattarna på köpcentret och tvingas utföra en bestraffning han önskar han aldrig hade hittat på. Om hur ett infall går från dålig idé till att plötsligt glida en ur greppet bara för att sedan ta en ände med förskräckelse. Oväntade vändningar, generationsöverskridande handfallenheter och en händelseutveckling som sätter allting i nytt ljus.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,87 MB

FILNAMN: Jag är en tjuv : en berättelse.pdf

ISBN: 9789146229698

FÖRFATTARE: Jonas Karlsson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Jag är en tjuv en berättelse | Stockholms Stadsbibliotek

Jag var lite tveksam inledningsvis då jag lyssnade på Jonas Karlssons inläsning av egna boken Jag är en tjuv, men det vände och det med besked.Kanske tycker jag mer om förra boken God Jul, men även Jag är en tjuv är så där härligt absurd som bara en text av Jonas Karlsson kan vara. Att lyssna till författarens inläsning av boken lyfte dessutom upplevelsen ännu ett snäpp, även ...

Jag är en tjuv - Jonas Karlsson - Bok | Akademibokhandeln

**"Jag är en tjuv" **handlar om Roland, säkerhetschef på varuhuset Megalivs, som under ett brainstormande möte där medarbetarna uppmuntras att tänka utanför boxen får en lika sällsynt som förflugen idé: att låta dem som ertappas med snatteri välja mellan polisanmälan och att ställa sig i entrén med en skylt om halsen.

RELATERADE BÖCKER