Jag är en tjuv : en berättelse

Jag är en tjuv : en berättelse är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Jonas Karlsson. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Jag är en tjuv : en berättelse online.

Rsfoodservice.se Jag är en tjuv : en berättelse Image

"Häng en skylt på den skyldige!" Jonas Karlssons nya kortroman Jag är en tjuv berättar historien om när säkerhetsansvarige Roland oturligt nog lyckas ertappa en av snattarna på köpcentret och tvingas utföra en bestraffning han önskar han aldrig hade hittat på. Om hur ett infall går från dålig idé till att plötsligt glida en ur greppet bara för att sedan ta en ände med förskräckelse. Oväntade vändningar, generationsöverskridande handfallenheter och en händelseutveckling som sätter allting i nytt ljus.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,69 MB

FILNAMN: Jag är en tjuv : en berättelse.pdf

ISBN: 9789146229698

FÖRFATTARE: Jonas Karlsson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Jonas Karlsson | Jag är en tjuv | Göteborgs-Posten - Kultur

Berättelsen Jag är en tjuv delar tid och ort med den satiriska kortromanen God jul (2013). Och även denna gång befinner sig författaren på hemmaplan i den bitande smarta skildringen av det ...

Jag är en tjuv en berättelse | Stockholms Stadsbibliotek

Jag är en tjuv är författaren och skådespelaren Jonas Karlssons andra kortroman och den utspelar sig i likhet med den förra, God jul, på en arbetsplats.Den här gången är det en stormarknad som är spelplatsen, en miljö som jag är bekant med sedan jag inledde mitt arbetsliv på stans Domus-varuhus.

RELATERADE BÖCKER