Övergivna slott

Övergivna slott-boken skrevs 2019-04-11 av författaren Kieron Connolly. Du kan läsa Övergivna slott-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Kieron Connolly.

Rsfoodservice.se Övergivna slott Image

Från det sedan länge övergivna klippfortet Masada högt över Döda havet, via medeltida europeiska slott till de skotska högländerna - Övergivna slott tar dig med på en svindlande tidsresa till 100 borgar, slott, torn och citadell.Övergivna slott påminner om svunna tider och betydande platser i ett historiskt landskap. En gång i tiden var de viktiga, strategiska och imponerande. Vem byggde dem? Varför övergavs de?Varje slott har en spännande historia att berätta.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,65 MB

FILNAMN: Övergivna slott.pdf

ISBN: 9789177835561

FÖRFATTARE: Kieron Connolly

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Övergivna slott - Kieron Connolly - inbunden ...

Från det sedan länge övergivna klippfortet Masada högt över Döda havet, via medeltida europeiska slott till de skotska högländerna - Övergivna slott tar dig med på en svindlande tidsresa till 100 borgar, slott, torn och citadell. Övergivna slott påminner om svunna tider och betydande platser i ett historiskt landskap. En gång i tiden var de viktiga, strategiska och imponerande.

Sveriges 10 häftigaste slottsruiner

Kusligt och spännande. Övergivna hus fascinerar många. Här är fem obebodda hus i Sverige som är till salu på Hemnet nu.

RELATERADE BÖCKER