Den kinesiska utmaningen

Den kinesiska utmaningen är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Tore Zetterholm. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Den kinesiska utmaningen online.

Rsfoodservice.se Den kinesiska utmaningen Image

Kinas historia är en turbulent sådan. Det är en berättelse fylld av revolutioner och våld, men också en om plötsliga framsteg och vinst över knapra förhållanden. Tore Zetterholm ställer sig i den här klarsynta boken frågan om vad det egentligen var västerländska intellektuella såg i den kinesiska samhällsmodellen som trädde fram på 60-talet. Hur argumenterade man i media? Och vad var det egentligen man letade efter? Säger i själva verket Kinas situation något om vår egen? Tore Zetterholm (1915-2001) var en svensk författare. Han debuterade som romanförfattare på 40-talet och kom att ha en lång och prisbelönt karriär inom skön- såväl som facklitteratur.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,12 MB

FILNAMN: Den kinesiska utmaningen.pdf

ISBN: 9788726140552

FÖRFATTARE: Tore Zetterholm

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Den kinesiska utmaningen - Tore Zetterholm - E-bok - BookBeat

Den kinesiska utmaningen. 2.0 2 5 Författare: Tore Zetterholm. Finns som e-bok. Kinas historia är en turbulent sådan. Det är en berättelse fylld av revolutioner och våld, men också en om plötsliga framsteg och vinst över knapra förhållanden.

Den kinesiska utmaningen | Stockholms Stadsbibliotek

- Kinesiskan är en pedagogisk utmaning. Uttalet är så annorlunda att det blir väldigt mycket läsande i kör i början. Men jag är mycket noga med att alla ska få yttra sig på lektionerna. Till en början lär man sig kinesiska med ett latinskt hjälpalfabete, som kallas "pinyin".

RELATERADE BÖCKER