Den kinesiska utmaningen

Den kinesiska utmaningen-boken skrevs 2019-05-13 av författaren Tore Zetterholm. Du kan läsa Den kinesiska utmaningen-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Tore Zetterholm.

Rsfoodservice.se Den kinesiska utmaningen Image

Kinas historia är en turbulent sådan. Det är en berättelse fylld av revolutioner och våld, men också en om plötsliga framsteg och vinst över knapra förhållanden. Tore Zetterholm ställer sig i den här klarsynta boken frågan om vad det egentligen var västerländska intellektuella såg i den kinesiska samhällsmodellen som trädde fram på 60-talet. Hur argumenterade man i media? Och vad var det egentligen man letade efter? Säger i själva verket Kinas situation något om vår egen? Tore Zetterholm (1915-2001) var en svensk författare. Han debuterade som romanförfattare på 40-talet och kom att ha en lång och prisbelönt karriär inom skön- såväl som facklitteratur.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,83 MB

FILNAMN: Den kinesiska utmaningen.pdf

ISBN: 9788726140552

FÖRFATTARE: Tore Zetterholm

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Den kinesiska utmaningen | Stockholms Stadsbibliotek

Den kinesiska drömmen Xi, makten och utmaningarna är en högaktuell vidareutveckling av hans tidigare bok om den kinesiska drömmen. SAGT OM TIDIGARE BÖCKER OM KINA AV BÖRJE LJUNGGREN: Hans bok är en flödande kunskapskälla och ett tungt referensverk.

Kinas befolkning har nu börjat minska, låga födelsetal ...

Traditionell Kinesisk Medicin idag. TKM har utvecklats över några årtusenden av dokumenterade, vetenskapliga och praktiska försök, men även misstag, på miljontals människor i olika klimat. Den stora utmaningen att bevisa effekten av akupunktur och TKM i västerländska kliniska prövningar beror inte på bristande logik eller bevis.

RELATERADE BÖCKER