Besök från himlen

Besök från himlen-boken skrevs 2019-03-13 av författaren Clas Svahn. Du kan läsa Besök från himlen-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Clas Svahn.

Rsfoodservice.se Besök från himlen Image

I det sjätte och avslutande avsnittet av Det okända, Besök från himlen, rör vi oss inom de religiösa domänerna. Många säger sig ha mött honom, men vi vet inte hur han ser ut. Det finns förvisso oräkneliga målningar av honom, men det enda som vi kan hålla fast vid är ledtrådar i Bibeln. Som att han bar skägg, då den judiska lagen förbjöd män att "förstöra kanten på skägget". Men så har vi alla fotografierna förstås. Det handlar om ingen mindre än Jesus och Clas Svahn berättar historierna om när Guds son fastnade på bild. Därtill får vi höra berättelsen om när Jungfru Maria kom till Tensta och om svenskars möten med änglar. I ljudboksserien Det okända visar Clas Svahn hur vi människor upplever vår omvärld, hur vi möter fenomen och företeelser som står med ena foten i den fysiska verkligheten och den andra foten i något som vi ännu inte har helt koll på. Han finner att vi människor är dåligt rustade för mötet med det okända samtidigt som det helt klart finns upplevelser som inte går att avfärda. Sålunda, skriver Clas Svahn, vore det fel att förkasta berättelserna bara för att de inte stämmer med vad de flesta av oss tror och tycker. Istället ska de undersökas, även om det vi ska försöka förstå inte faller inom ramarna för vår egen världsbild. Avsnittet är tidigare utgivet i textform med titeln "Besök från himlen" i boken Det okända, Semic 2018.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,67 MB

FILNAMN: Besök från himlen.pdf

ISBN: 9789178272846

FÖRFATTARE: Clas Svahn

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Besök från himlen - Ljudbok - Clas Svahn - Storytel

Rederiet - 5. Som en blixt från en klar himmel. Del 5 av 18. Hur känner Uno inför pappans plötsliga besök på Freja? Regi: Maria Weisby. I rollerna: Gösta Prüzelius, Gaby Stenberg, Bengt Bauler, Hans V Engström, Margaretha Byström, Stina Rautelin, Johannes Brost, Gösta Bredefeldt, Yvonne Schaloske, Ola Forssmed, Bert-Åke Varg, m.fl.

Besök från himlen - Clas Svahn - Hörbuch - BookBeat

I det sjätte och avslutande avsnittet av Det okända, Besök från himlen, rör vi oss inom de religiösa domänerna. Många säger sig ha mött honom, men vi vet inte hur han ser ut. Det finns förvisso oräkneliga målningar av honom, men det enda som vi kan hålla fa...

RELATERADE BÖCKER