Snömannen

Vill du läsa Snömannen pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Jo Nesbø. Att läsa Snömannen online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Snömannen Image

Den första snön faller i Oslo. En pojke vaknar och märker att hans mamma är försvunnen. I trädgården ser han en otäck snögubbe som bär hennes halsduk. Samtidigt får kommissarie Harry Hole ett anonymt brev som han misstänker är skickat av den man som ligger bakom försvinnandet. Snart upptäcker han att fler gifta kvinnor har råkat ut för samma öde, bortrövade av Snömannen som lämnar efter sig villospår. Snömannen är Jo Nesbøs sjunde roman om Harry Hole.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,62 MB

FILNAMN: Snömannen.pdf

ISBN: 9789174296631

FÖRFATTARE: Jo Nesbø

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Yetin - vad är sant och falskt i myten? | illvet.se

Högt emotsedda "Snömannen" lider av en överkonstruerad intrig med grava trovärdighetsproblem. En luxuös rollista maskerar bristerna hjälpligt, men i slutändan saknar denna Jo Nesbø-filmatisering kött och blod - i bildlig mening.

Snömannen är en spännande men rörig mordhistoria

"Snömannen" är baserad på den norske författaren Jo Nesbøs roman med samma titel och säga vad man vill om honom men någon John Le Carré är han inte. Det är filmens stora problem - när ...

RELATERADE BÖCKER