Den femte sanningen

Vill du läsa Den femte sanningen pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Doris Lessing. Att läsa Den femte sanningen online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Den femte sanningen Image

Nobelpriset 2007 Den femte sanningen handlar om en ung kvinna, författarinnan Anna Wulf, som efter ett kraschat äktenskap valt att leva ensam. Hon har skrivkramp och kan inte fullfölja sin roman som ska handla om fria kvinnor. I stället reflekterar hon över sitt eget liv i fyra olika anteckningsböcker en gul, en röd, en svart och en blå. Böckerna tar i tur och ordning upp hennes yrkesliv, hennes politiska liv, hennes kärleksliv och hennes vardagsliv. När Anna förälskar sig i en amerikansk författare på flykt från McCarthy-förföljelserna faller hennes värld i bitar. Samtidigt försöker hon i den femte, gyllene dagboken, föra samman tankarna från de fyra första minnesböckerna. Den femte sanningen innebar Doris Lessings definitiva genombrott och är kanske den mest ambitiösa romanen. Ett mästerverk i sitt sätt att skildra vad det är att vara kvinna och porträttera vår tids livsfrågor.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 6,77 MB

FILNAMN: Den femte sanningen.pdf

ISBN: 9789137154237

FÖRFATTARE: Doris Lessing

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Den femte sanningen - Bonnier Audio

Den femte sanningen Doris Lessing Köp boken Lyssna på boken Beställ recensionsexemplar. E-bok mejlas ut som en länk från Elib på bokens utgivningsdatum. Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum och PDF-korrektur mejlas ut när det finns tillgängligt.

Doris Lessing / Den femte sanningen | Nils Schwartz ...

Jag tror att jag läser Den femte sanningen vid fel tidpunkt i mitt liv, under en period av svag läslust, och att boken säkert förtjänar en andra chans vid ett annat tillfälle. Jag är ändå glad över att ha läst något av Doris Lessing. Andra som har bloggat om Den femte sanningen.

RELATERADE BÖCKER