Kroppen : en guide för dig som bor i den

Vill du läsa Kroppen : en guide för dig som bor i den pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Bill Bryson. Att läsa Kroppen : en guide för dig som bor i den online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Kroppen : en guide för dig som bor i den Image

I den globala bästsäljaren En kort historik över nästan allting gav sig Bill Bryson på att förklara det mänskliga vetandet och dess gåtor. I Kroppen riktar han istället blicken inåt. Och finner inget mindre än universums mest avancerade, eleganta och mystiska uppfinning: du. Bryson berättar med stor glädje förbluffande och underhållande fakta om människokroppen från topp till tå -- från våra största organ till de otaliga mikroorganismer för vilka vi är värddjur. Parallellt följer vi människans upptäcktsresa inom läkekonsten, och får träffa många av vetenskapshistoriens bortglömda hjältar (och några riktiga galningar, tyvärr). * Bill Bryson (f. 1951) är flerfaldigt prisbelönad för sin underhållande facklitteratur. Hans populärvetenskapliga En kort historik över nästan allting blev årtiondets mest sålda facklitterära bok i Storbritannien. Kroppen : en guide för dig som bor i den är hans sjätte bok.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,40 MB

FILNAMN: Kroppen : en guide för dig som bor i den.pdf

ISBN: 9789188919762

FÖRFATTARE: Bill Bryson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Kroppen : en guide för dig som bor i den - Böcker - CDON.COM

Kroppen : en guide för dig som bor i den är hans sjätte bok. Användarnas recensioner (0) Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension. Bokons kunder har även köpt. Klubben Matilda Gustavsson 95 kr. Läs mer. Önska. 1793 Niklas Natt och Dag 59 kr. Läs mer. Önska. Silvervägen Stina Jackson 59 kr 49 kr.

Kroppen: en guide för dig som bor i den (E-bok, 2019) • Se ...

Följer du ovan guide och skapar en struktur som passar din vardag kommer det vara enkelt för dig att inkludera träning i ditt liv igen. Tänk på att kosten är viktig och köp en liten matvåg om du inte har det. Satsa också på att ladda hem gratisappen My Fitness Pal som är bra för att följa upp vad du stoppar i dig och i vilka mängder.

RELATERADE BÖCKER