Kroppen : en guide för dig som bor i den

Kroppen : en guide för dig som bor i den är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Bill Bryson. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Kroppen : en guide för dig som bor i den online.

Rsfoodservice.se Kroppen : en guide för dig som bor i den Image

I den globala bästsäljaren En kort historik över nästan allting gav sig Bill Bryson på att förklara det mänskliga vetandet och dess gåtor. I Kroppen riktar han istället blicken inåt. Och finner inget mindre än universums mest avancerade, eleganta och mystiska uppfinning: du. Bryson berättar med stor glädje förbluffande och underhållande fakta om människokroppen från topp till tå -- från våra största organ till de otaliga mikroorganismer för vilka vi är värddjur. Parallellt följer vi människans upptäcktsresa inom läkekonsten, och får träffa många av vetenskapshistoriens bortglömda hjältar (och några riktiga galningar, tyvärr). * Bill Bryson (f. 1951) är flerfaldigt prisbelönad för sin underhållande facklitteratur. Hans populärvetenskapliga En kort historik över nästan allting blev årtiondets mest sålda facklitterära bok i Storbritannien. Kroppen : en guide för dig som bor i den är hans sjätte bok.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,75 MB

FILNAMN: Kroppen : en guide för dig som bor i den.pdf

ISBN: 9789188919762

FÖRFATTARE: Bill Bryson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Torrborstning - 5 goda anledningar ... - Hälsa som livsstil

Bill Bryson (f. 1951) är flerfaldigt prisbelönad för sin underhållande facklitteratur. Hans populärvetenskapliga En kort historik över nästan allting blev årtiondets mest sålda facklitterära bok i Storbritannien. Kroppen : en guide för dig som bor i den är hans sjätte bok.

Vilken kattras passar dig? 13 populära katter

Kroppen : en guide för dig som bor i den . Kroppen : en guide för dig som bor i den . I den globala bästsäljaren En kort historik över nästan allting gav sig Bill Bryson på att förklara det mänskliga vetandet och dess gåtor. I Kroppen riktar han istället blicken inåt.

RELATERADE BÖCKER