Storstadskärlek

Storstadskärlek-boken skrevs 2017-12-04 av författaren Lina Forss. Du kan läsa Storstadskärlek-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Lina Forss.

Rsfoodservice.se Storstadskärlek Image

Attraktionen går inte att ta miste på när begravningsentreprenören Fia Frid och investmentbankiren George Dunkel springer in i varandra på Narvavägen en grå vinterdag. Problemet är bara att George är nybliven änkling och Fia har lovat sig själv att aldrig mer bli kär. Som en ursäkt för att fortsätta ses efter en första het natt tillsammans börjar de konsultera varandra yrkesmässigt. Fia gör dock klart att hon inte vill ha hans kärlek förrän han kommit över sin sorg - och definitivt inte hans ekonomiska hjälp. Samtidigt har Marika, vän till Georges bortgångna fru, bestämt sig för att George ska bli hennes. Mellan sina hemliga dejter med George stöter Fia i tid och otid ihop med Marika, och hon börjar allt tydligare se hennes rätta jag. Hur ska Fia få George att förstå vem Marika egentligen är? Hur ska hon få begravningsbyrån att gå runt? Och - är George värd att vänta på? Storstadskärlek är den andra boken i Stockholm romance, en romantrilogi om stark passion, laddade intriger och målmedvetna kvinnor. *** Lina Forss är född 1967 och uppvuxen i Djursholm i Stockholm. Under tio år i London fann hon sig själv, gick sedan vilse på Östermalm, flyttade till Värmdö, födde barn och skaffade en massa hundar. Nu har hon äntligen blivit vuxen och flyttat in i sin mormor och morfars gamla hus på Djurgården i Stockholm, i ett riktigt bonusmyller av tonåringar, mostrar och morbröder, hundar och sin alldeles egen alfabeta-man. Lina är en äkta romantiker och har gett ut elva böcker varav fyra för unga vuxna, skrivit hyllad e-erotik och tycker inte att det är ett dugg svårt att skriva om sex.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,66 MB

FILNAMN: Storstadskärlek.pdf

ISBN: 9789176334409

FÖRFATTARE: Lina Forss

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Storstadskärlek - Lina Forss - ebok (9789150722260 ...

Storstadskärlek är den andra boken i Stockholm romance, en romantrilogi om stark passion, laddade intriger och målmedvetna kvinnor. *** Lina Forss är född 1967 och uppvuxen i Djursholm i Stockholm.

Boktipset - Storstadskärlek

Storstadskärlek av Forss, Lina: Attraktionen går inte att ta miste på när begravningsentreprenören Fia Frid och investmentbankiren George Dunkel springer in i varandra på Narvavägen en grå vinterdag. Problemet är bara att George är nybliven änkling och Fia har lovat sig själv att aldrig mer bli kär. Som en ursäkt för att fortsätta ses efter en första het natt tillsammans ...

RELATERADE BÖCKER