Hämnaren

Vill du läsa Hämnaren pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Jan-Erik Fjell. Att läsa Hämnaren online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Hämnaren Image

I 1960-talets San Francisco döms den norskättade sextonåringen Danny till livstid för väpnat rån och mordförsök på en polis. Han hamnar på det ökända fängelset Alcatraz. Drygt trettio år senare besöker ett norskt par det nu nedlagda fängelset och får höra den makalösa historien om den unga norrmannen. I nutidens Fredrikstad hittas en tonårsmamma mördad. Anton Brekke, som degraderats till patrullerande polis, är en av de första som kommer till mordplatsen och han tar till alla medel för att få komma tillbaka som kriminalkommissarie och kunna lösa fallet. Allt eftersom Brekke på egen hand nystar i trådarna inser han att fler offer står på tur, dessutom upptäcker han oroväckande kopplingar till historien om Danny.Hämnaren är den tredje fristående boken om den självsäkra och oförskämda kriminalkommissarien Anton Brekke.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,55 MB

FILNAMN: Hämnaren.pdf

ISBN: 9789176334768

FÖRFATTARE: Jan-Erik Fjell

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Kanaler | SVT Play

Hämnaren. Här köper du boken. Bokus Adlibris Bookbeat (Ljudbok) Christopher Silfverbielke - stjärnmäklare, mördare och psykopat - har frigivits ur fängelset och inlett en framgångsrik politisk karriär som kristdemokrat.

Hämnaren tiger inte om förtryck | Aftonbladet

Hämnaren Dan Buthler, Dag Öhrlund. Iskall champagne, sexiga brudar och djävulska planer. Christopher ...

RELATERADE BÖCKER