Skisser ur det finska, det ödsliga skånska, ja från Västerbotten

Skisser ur det finska, det ödsliga skånska, ja från Västerbotten-boken skrevs 2020-05-01 av författaren Freke Räihä. Du kan läsa Skisser ur det finska, det ödsliga skånska, ja från Västerbotten-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Freke Räihä.

Rsfoodservice.se Skisser ur det finska, det ödsliga skånska, ja från Västerbotten Image

Freke Räihäs artonde bok sedan debuten tjugohundraett är också hans mest utåtriktade och berättande. Dikten tar avstamp i en fjärran skogsvandring och fortsätter sedan in bland minnen som både har hänt och som ska hända. Ett genomgående tema är döden - och sin vana trogen har Räihä genomsyrat sin dikt med paralleller till och parafraser ur andras lyriska arbeten. Dikten utvidgar på så sätt det lilla materiella sammanhang som en enskild människa är - till att vara en del av ett historiskt och socialt sammanhang.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,41 MB

FILNAMN: Skisser ur det finska, det ödsliga skånska, ja från Västerbotten.pdf

ISBN: 9789189099029

FÖRFATTARE: Freke Räihä

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Stewe Claeson: Skidåkningens nya tristess

Allt om författaren Freke Räihä. Populära böcker av Freke Räihä är Ur ett historiskt perspektiv har allting relevans, Skisser ur det finska, det ödsliga skånska, ja från Västerbotten och I ett historiskt perspektiv har allting relevans.

Skisser ur det finska, det ödsliga skånska, ja från ...

Skisser ur det finska, det ödsliga skånska, ja från Västerbotten. Här kunde man säga: det är en berättelse om något som gått förlorat, någon som gått förlorad, ja ett monument över en död.

RELATERADE BÖCKER