Varning för vilt : berättelser

Varning för vilt : berättelser-boken skrevs 2016-01-04 av författaren Aino Trosell. Du kan läsa Varning för vilt : berättelser-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Aino Trosell.

Rsfoodservice.se Varning för vilt : berättelser Image

Kärlek, mogen passion, dramatik, humor. Från varm feelgood till svart dramatik med inslag av deckargåtor och erotik. Varning för vilt består av tio berättelser varav flera redan säljs som ljudböcker. Titelberättelsen är helt nyskriven och går som följetong i Mittmedias arton tidningar december 2015 - januari 2016. De två tunga berättelserna Isbränna och På en öde ö i havet är bägge föremål för filmproducenters intresse. Nyårsnatt är en nutidsparafras på Fröken Julie, Hjärtats färd och Lojalitetens pris värmer sinnet medan Det svarta bakom solen sitter i länge. Berättelser rakt ur hjärtat.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,87 MB

FILNAMN: Varning för vilt : berättelser.pdf

ISBN: 9789176831281

FÖRFATTARE: Aino Trosell

LADDA NER
LÄSA ONLINE

VARNING FÖR VILT - berättelser - Aino Trosell

Varning för vilt består av tio berättelser varav flera redan säljs som ljudböcker. Titelberättelsen är helt nyskriven och går som följetong i Mittmedias arton tidningar december 2015 - januari 2016. De två tunga berättelserna Isbränna och På en öde ö i havet är bägge föremål för filmproducenters intresse.

Varning för vilt : berättelser av Aino Trosell- Glansholms ...

Varningsmärken varnar för olika typer av faror och betyder att du ska vara extra uppmärksam och försiktig. Motivet på varningsmärket visar vilken fara som avses, t.ex. varning för djur, barn eller kö. Om faran gäller under en längre sträcka anges det på en tilläggstavla.

RELATERADE BÖCKER