Saras ansikte

Saras ansikte är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren , Cupido. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Saras ansikte online.

Rsfoodservice.se Saras ansikte Image

Kvinna - kvinna. Man - man. Bisexualitet. Flexibel. Queer. Vissa har aldrig reflekterat över sin homosexualitet. Andra är heterosexuella med äktenskap och barn när tanken på ens bästa tjejkompis plötsligt gör bröstvårtorna styva, eller bästa killkompisens beröring gör kuken hård. Detta är en erotisk novellsamling från Cupido. Novellsamlingen innehåller följande noveller:"Ända sedan hon hade bestämt sig för att ta steget ut i vuxenvärlden hade hon varit sexuellt aktiv - med sig själv, och sina fetischer." Saras ansikte av Robin Jacobsen"Tre 20-åriga bästa vänner ska renovera huset i fiskesamhället. På vinden fann de en kista som var låst." - Skrinet med det konstiga i - Skrinet med det ovanliga innehållet av Christian W. CUPIDO, tidskriften för kåthet, glädje, intimitet och njutning, har sedan 1984 gett ut erotiska noveller baserade på sina läsares vardagsfantasier och sexuella upplevelser.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,65 MB

FILNAMN: Saras ansikte.pdf

ISBN: 9788726309102

FÖRFATTARE: , Cupido

LADDA NER
LÄSA ONLINE

SARA EkMAN

När vi hade läst några sagor tillsammans så fick eleverna läsa en varsin saga på egen hand. De fick i uppgift att fylla i ett eget "Berättelse-ansikte" till sin saga och med hjälp av den återberätta sagan för en klasskamrat. För att kunna göra det måste man ha förstått handlingen i sagan och kunna plocka ut de viktigaste händelserna.

SARA EkMAN

Ilskan mot Sarah Sjöström: "Girigheten har fått ett ansikte" Sport Att Sarah Sjöström i DN berättade att hon vill se större prissummor på OS tas inte emot med glädje av alla.

RELATERADE BÖCKER