Verkan - Makttrilogin Bok 2

Verkan - Makttrilogin Bok 2 är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Lourdes Daza-Gillman. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Verkan - Makttrilogin Bok 2 online.

Rsfoodservice.se Verkan - Makttrilogin Bok 2 Image

Fyndet av ett grymt sexualmord på en medelålders man blir starten på en tuff och nästan bisarr utredning. Sanna Johansson och hennes kollega Kalle Karlsson får ta sig an fallet och misstänker snart att det inte handlar om någon vanlig utredning - då mordplatsen är kliniskt ren. Sanna tror inte att gärningspersonen mördar på måfå. Förövaren har samma tillvägagångssätt - med en tydlig signatur som kan kopplas till andra tidigare olösta fall. Dessa har begåtts i olika delar av landet med långa tidsintervaller mellan dåden. Men hur hittar man en förövare som hela tiden vekar ligga steget före och som tycks vara väl insatt i polisens rutiner? Profilerare kopplas in. Enligt deras bedömning är mördaren - med stor sannolikhet - en man som kommer från socialt välordnade förhållanden. Dock vill man inte helt utesluta att mördaren kan vara en kvinna. Sökandet efter hen får grymma hemligheter att krypa fram och snart inser man att gärningspersonen med säkerhet kommer att slå till igen, men när? Och var? Verkan är en kriminalroman, med många bottnar, som smyger sig på läsaren med en känsla av total ovisshet om vad som gömmer sig i en seriemördares hjärna. Verkan är en fristående uppföljare till Vanmakt där vi första gången stiftade bekantskap med Sanna Johansson och hennes kolleger på Stockholmspolisen.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,50 MB

FILNAMN: Verkan - Makttrilogin Bok 2.pdf

ISBN: 9789198437294

FÖRFATTARE: Lourdes Daza-Gillman

LADDA NER
LÄSA ONLINE

VANVETT - MAKTTRILOGIN bok 3 by Lourdes.Daza-Gillman - Issuu

Verkan - Makttrilogin Bok 2 (E-bok, 2017) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 2 butiker Betala inte för mycket - SPARA nu!

Verkan: En mörk thriller om jakten på en seriemördare ...

Böcker Kategorier Presentkort Familjekonto Sök. Prova gratis 2 veckor. Makttrilogin 3 böcker Prova gratis 2 veckor BookBeat ...

RELATERADE BÖCKER