Dvärghamstrar

Dvärghamstrar-boken skrevs 2014-03-06 av författaren Peter Fritzsche. Du kan läsa Dvärghamstrar-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Peter Fritzsche.

Rsfoodservice.se Dvärghamstrar Image

Liten men naggande god! Dvärghamstern är visserligen en pytteliten krabat, men den kan utan vidare ta upp konkurrensen med sina stör re hamstersläktingar. Denna pigga minignagare är ett ganska lättskött husdjur, men man måste ändå veta en hel del för att få den att trivas. I den här boken hittar du allt du behöver veta om hur dvärghamstern beter sig, vad den vill äta och hur du ska sköta den. För att din nattaktiva familjemedlem ska trivas riktigt bra, får du också massor av tips som hjälper dig att göra dvärghamsterns vardag så omväxlande som möjligt. Boken ingår i den uppskattade serien Djur hemma.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,24 MB

FILNAMN: Dvärghamstrar.pdf

ISBN: 9789153439608

FÖRFATTARE: Peter Fritzsche

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Massor av roliga hamsterburar - CRT Zoo

Hamstrar (Cricetinae) är en underfamilj av gnagare i familjen Cricetidae som omfattar 18 arter uppdelade i sju släkten. Vissa auktoriteter placerar dem som en släktgrupp i underfamiljen sorkar.Vissa arter, främst guldhamster och dvärghamstrar är populära husdjur i stora delar av världen.. Gemensamt för arterna inom familjen är att de har en grov och tjock kropp, korta ben, en mycket ...

Fakta om dvärghamstrar - Swipnet

Dvärghamstrar är så pass små och lätta att till och med matskålar i plast kan fungera helt ok. De minsta burkarna kan du ha kraftfoder i, de är hyfsat breda i botten varför hamstern inte bör välta dem. Däremot kan de bli tuggade på.

RELATERADE BÖCKER