Engelska för yngre åldrar

Engelska för yngre åldrar-boken skrevs 2010-01-15 av författaren Maria Allström,Maria Estling Vannestål,Sheila Feldmanis. Du kan läsa Engelska för yngre åldrar-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Maria Allström,Maria Estling Vannestål,Sheila Feldmanis.

Rsfoodservice.se Engelska för yngre åldrar Image

Även om barn och ungdomar har obegränsad tillgång till engelska via alla slags medier, är ändå engelskundervisningen i skolan den överlägset viktigaste faktorn för lärande och språkutveckling. Därför är engelskämnet beroende av lärare som behärskar en kommunikativ och funktionell engelska och som har en rik, metodisk verktygslåda att ta till. En sådan metodik tar vara på de yngre elevernas lust att lära genom drama, litteraturläsning, skapande och språkliga aktiviteter på internet och mycket annat. Denna bok är ett inspirerande språkdidaktiskt och metodiskt verktyg för lärare i engelska i de tidigare skolåren (särskilt år 3-6). Författarna beskriver bland annat hur aktuell forskning om Early Language Learning kommer till uttryck i engelskklassrummet och visar genom en mängd metodiska exempel från verksamma lärares utvecklingsprojekt hur arbetet med eleverna kan stimulera till lustfyllt lärande och språkligt självförtroende. Engelska för yngre åldrar vänder sig till blivande och verksamma lärare i grundskolans tidigare år och lämpar sig väl som didaktisk litteratur i grundutbildning, kompetensutvecklingskurser och lokal lärarlagsutveckling. Användbara länkar med mera kommer att finnas på bokens webbplats: www.studentlitteratur.se/engelskaforyngrealdrar Webbplatsen blir klar i maj.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,87 MB

FILNAMN: Engelska för yngre åldrar.pdf

ISBN: 9789144055312

FÖRFATTARE: Maria Allström,Maria Estling Vannestål,Sheila Feldmanis

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Ålder - en av de sju diskrimineringsgrunderna | DO

Lägre avgifter för 15-18 åringar. Från och med 1 augusti 2019 betalas endast ålderspensionsavgift för ungdomar som fyllt 15 men ännu inte 18 år under vissa förutsättningar. För inkomstår 2020 gäller detta ungdomar födda 2002 till 2004. Den lägre avgiftengäller ersättningar upp till max 25 000 kr per månad och arbetsgivare.

PDF Pdg450 Engelska - Yngre Åldrar, 30 Högskolepoäng

Eabf: Engelska för yngre åldrar : Öppettider for Tensta bibliotek: Logga in för att reservera. Genom att reservera kan du ställa dig i kö eller beställa till ditt bibliotek. Reservationer i kö: 1. Kontakt och hjälp; Bibliotek och öppettider; Lånevillkor och avgifter; Lokaler och utrustning;

RELATERADE BÖCKER