En liten bok om ledarskap

En liten bok om ledarskap är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Stefan Söderfjäll. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken En liten bok om ledarskap online.

Rsfoodservice.se En liten bok om ledarskap Image

En liten bok om ledarskap är precis vad den heter. Den ger en kort och översiktlig bild av vad ledarskap är och hur det kan utövas på bättre och sämre sätt. Boken lämpar sig väl som introduktion till den som är nyfiken på området ledarskap och kan med fördel användas som kurslitteratur på ledarskapsutbildningar. Den har sin grund i den mest vedertagna ledarskapsforskningen och väver även in forskning om motivation och mål.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,79 MB

FILNAMN: En liten bok om ledarskap.pdf

ISBN: 9789176832400

FÖRFATTARE: Stefan Söderfjäll

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Ledarskapsböcker - Ledarskapslitteratur - "Våga leda modigare"

Han rekommenderade att läsa en lite annorlunda bok om ledarskap och motivation. Boken heter "Myten om moroten" och är skriven av Stefan Boëthius & Martin Ehdin. Jag köpte boken och hade en trevlig samt intressant liten lässtund. Upplägget på boken är annorlunda men ändå enkelt och mycket läsvärt.

En liten bok om mål :: Ledarskap

En liten bok om mål Av Stefan Söderfjäll och Christopher Svensson Många upplever att uppsatta mål i arbetet är svåra att begripa, inte följs upp, inte känns relevanta eller meningsfulla, är för många och motsäger varandra - eller att de rentav inte existerar överhuvudtaget.

RELATERADE BÖCKER