Dödergök

Dödergök är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Katarina Wennstam. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Dödergök online.

Rsfoodservice.se Dödergök Image

I ett stillsamt radhusområde strax söder om Stockholm finner Maria Allende drömhuset för sin lilla familj. Tobias och Maria har länge letat efter hus med trädgård för tvååriga Alma att leka i, och det perfekta huset till överkomligt pris har inte varit lätt att hitta.Men den sköra tillvaron i den nya bostaden sätts i gungning när den fasansfulla sanningen om husets tidigare ägare blir känd. Maria Allende börjar gräva i historien, men är inte beredd på den verklighet som döljer sig bakom fasaderna.Samtidigt ställs åklagare Madeleine Edwards inför nya utmaningar, både i domstolen och hemma. Tonårsdottern Alexandra saknar sin hårt arbetande mamma, men ett märkligt dödsfall med kopplingar till hedersvåld kräver Madeleine Edwards fulla uppmärksamhet.Med Dödergök har Katarina Wennstam skapat en spänningsroman om brott som i regel går strafflösa och återigen avslöjar hon några av det svenska samhällets allra djupaste fördomar.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,55 MB

FILNAMN: Dödergök.pdf

ISBN: 9789174290387

FÖRFATTARE: Katarina Wennstam

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Dödergök - Bonnier Audio

Ordspråk av Bondepraktikan och citat av Bondepraktikan! © Pricken över Livet AB 2020. Denna sida hittar du på https://livet.se/ord/källa/bondepraktikan - länka ...

Dödergök | Nordiska museet

Dödergök Katarina Wennstam Köp boken Lyssna på boken Beställ recensionsexemplar. E-bok mejlas ut som en länk från Elib på bokens utgivningsdatum. Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum och PDF-korrektur mejlas ut när det finns tillgängligt.

RELATERADE BÖCKER