Sonjas andra chans

Sonjas andra chans-boken skrevs 2017-09-18 av författaren Åsa Hellberg. Du kan läsa Sonjas andra chans-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Åsa Hellberg.

Rsfoodservice.se Sonjas andra chans Image

Sonja och hennes bästa väninnor är äntligen tillbaka! Åsa Hellberg har sedan 2012 gått i täten för den svenska feelgoodgenren som kretsar kring livet runt femtio. Hundratusentals läsare har älskat böckerna om miljardärskan Sonja, som efter sin död förändrar livet för sina bästisar. Nu är Rebecka, Maggan och Susanne - och Sonja - äntligen tillbaka i en fristående roman full av värme och livsglädje. Sju år efter Sonjas död - och arvet som bland annat gav hennes bästa vänner ett hotell i London, ett fantastiskt hus på Mallorca och en restaurang i Paris - tampas Sonjas vänner med livet. Alla tre behöver en förändring, och de vet att det är dags att uppfylla Sonjas sista önskan: att sprida hennes aska runtom i världen. Under resans gång, i brev efter brev från Sonja, målas hennes hemliga och passionerade kärlekshistoria upp och berör dem djupt. Samtidigt sker saker på vännernas hemmaplan som ingen av dem räknat med, och plötsligt är deras vänskap det enda bergfasta och bestående. Allt eftersom resan tar dem ut i världen tvingas Rebecka, Maggan och Susanne ta livsavgörande beslut. Och varken slukhål i Norge, katastrofer på Haiti eller spontandans i Madrid kan stoppa dem från att ge Sonja - och sig själva - en andra chans. Sonjas andra chans är en härlig roman om kvinnlig vänskap och kärlek efter femtio. Om det självklara i att luta sig mot sina vänner, både i glädje och i sorg, och om att våga förändra sitt liv.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,69 MB

FILNAMN: Sonjas andra chans.pdf

ISBN: 9789176516638

FÖRFATTARE: Åsa Hellberg

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Sonjas andra chans - Ljudbok & E-bok - Åsa Hellberg - Storytel

Sonjas andra chans. av Åsa Hellberg (Bok) Svenska, För vuxna Tredje, fristående romanen om Sonja och hennes vänner. Det har gått sju år sedan Sonja dog. Som en sista önskan bad Sonja sina vänner att i hemlighet sprida askan på olika platser runt om i världen. Nu är det dags.

Sonjas andra chans - Månadens Bok

Pris: 209 kr. Mp3-skiva, 2017. Skickas inom 1-3 vardagar. Köp Sonjas andra chans av Åsa Hellberg på Bokus.com.

RELATERADE BÖCKER