Sanna historier om spöken

Sanna historier om spöken-boken skrevs 2018-05-22 av författaren Paul Dowswell. Du kan läsa Sanna historier om spöken-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Paul Dowswell.

Rsfoodservice.se Sanna historier om spöken Image

Sanna historier om spöken består av spännande, lättlästa berättelser om hur hasande ljud, mystiska knackningar och skugglika skepnader hemsöker och skrämmer slag på intet ont anande människor.De kusliga historierna från mitten av 1600-talet till 1900-talets slut återger hur samtiden försökt hitta en orsak till det oförklarliga. Det är upp till läsaren att själv avgöra om dessa besynnerliga beskrivningar av det övernaturliga är "sanna" eller inte...

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,43 MB

FILNAMN: Sanna historier om spöken.pdf

ISBN: 9789175458137

FÖRFATTARE: Paul Dowswell

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Sanna historier om spöken - Täby Bibliotek

Den stora frågan: Finns spöken eller är det bara vår fantasi? Har allt verkligen en logisk förklaring? Eller finns det kanske några förtappade själar där ute som längtar tillbaka till sin jordbundna existens? Det är ju sånt här man älskar att läsa eller höra om - men som man aldrig själv vill uppleva.

Sanna historier om spöken (ljudbok) av Paul Dow - Bokon

Serien Sanna historier om… återger dramatiska berättelser från det förflutna. Här möter vi vikingar som för tusen år sedan gav sig ut på strapatsfyllda världsomseglingar och pirater som skrämt slag på andra sjöfarare.

RELATERADE BÖCKER