Att frigöra sig från missbruk

Vill du läsa Att frigöra sig från missbruk pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Ulf Hagberg. Att läsa Att frigöra sig från missbruk online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Att frigöra sig från missbruk Image

Denna bok är skriven till dig som vill frigöra sig från missbruk. Boken skall ge dig kunskap som behövs i frigörelseprocessen och hjälpa dig att hitta dig själv bakom personlighetsdragen som finns i missbruket. Författaren har stor erfarenhet av behandling av missbrukare men även av av individutveckling inom andra områden. Han har tidigare skrivet boken "Konsten att stärka dig själv".

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,29 MB

FILNAMN: Att frigöra sig från missbruk.pdf

ISBN: 9789163781070

FÖRFATTARE: Ulf Hagberg

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Medberoende - diva-portal.org

Tre olika strategier för anhöriga att hantera missbruket har utkristalliserats i en studie av Orford m fl., ett engagerat förhållningssätt, ett mera tolerant och inaktivt förhållningssätt och att partnern drar sig undan från den som dricker (Orford, Guillermina, m.fl., 198 s 1809). De

Identitet och självständighet | Bris - Barnens Rätt i ...

Att fjättra eller frigöra. Facebook Twitter E-post. Stäng. ... "Hillbilly elegy - A memoir of a family and culture in crisis" (Harper). Författaren är 31 år och har examen från Yale Law School. ... inte kommer i besittning av de verktyg som krävs för att förmedla sig på det viset. Annons. Mer från Startsidan. Annons.

RELATERADE BÖCKER