Att frigöra sig från missbruk

Vill du läsa Att frigöra sig från missbruk pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Ulf Hagberg. Att läsa Att frigöra sig från missbruk online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Att frigöra sig från missbruk Image

Denna bok är skriven till dig som vill frigöra sig från missbruk. Boken skall ge dig kunskap som behövs i frigörelseprocessen och hjälpa dig att hitta dig själv bakom personlighetsdragen som finns i missbruket. Författaren har stor erfarenhet av behandling av missbrukare men även av av individutveckling inom andra områden. Han har tidigare skrivet boken "Konsten att stärka dig själv".

INFORMATION

DIMENSIONERA: 6,25 MB

FILNAMN: Att frigöra sig från missbruk.pdf

ISBN: 9789163781070

FÖRFATTARE: Ulf Hagberg

LADDA NER
LÄSA ONLINE

5 kännetecken för dem som vuxit upp i dysfunktionella hem.

Många tror att ett liv i drogfrihet handlar om att komma bort från något. Istället ska du tänka i termer av att ta dig tillbaka till livet innan drogerna gjorde dig sällskap. Återställ ditt liv från beroende och missbruk är en praktisk handbok du kan använda själv eller i grupp. Boken gör ingen skillnad på olika former av droger. Du definierar själv vad en drog är för dig. Det ...

Identitet och självständighet | Bris - Barnens Rätt i ...

Gyldene Freden kan inte riktigt frigöra sig från lukten av sina förfäder och turister. Jusek har fyra förslag för att stimulera den kvalificerade arbetsmarknaden och därmed frigöra den jobbkedja som behövs. Mellan raderna hävdar författaren bland annat att Japan genast måste frigöra sig från beroendet av USA.

RELATERADE BÖCKER