Den svenska evangelieboken

Vill du läsa Den svenska evangelieboken pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren none. Att läsa Den svenska evangelieboken online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Den svenska evangelieboken Image

Den svenska evangelieboken. Antagen för Svenska kyrkan av 2002 års kyrkomöte.Evangelieboken innehåller:Kyrkoårets sön- och helgdagar samt övriga helgdagar, tre årgångarDagens bön och psaltarpsalmPassionsgudstjänsterEvangeliebokens texter ordnande efter Bibelns böckerUtdrag ur kyrkoordningenFormat: 200 x 260 mm, hårdband, rött klot, två märkband, 816 sidor.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,80 MB

FILNAMN: Den svenska evangelieboken.pdf

ISBN: 9789152637852

FÖRFATTARE: none

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Den svenska evangelieboken | Din Bok

Den svenska evangelieboken, litet format Författar-presentation: Verbum: Inbunden. Beställningsvara, 408 kr. Verbum har i sin layout strävat efter att göra texterna i Den svenska evangelieboken tydliga och lättlästa. Dagens namn och rubrik överst på sidorna samt märkband bidrar till att man lätt hittar rätt.

LIBRIS - Den svenska evangelieboken

Referat. Den svenska evangelieboken. Kyrkomötet har antagit en ny evangeliebok som ska användas från och med första söndagen i advent 2003. I den finns de texter ur Bibeln och de böner som använts i gudstjänsten.

RELATERADE BÖCKER